Haluatko kuulla lisää edistyksellisistä dokumenttien hallinnan ratkaisuista?

Admicom osti kesällä 2022 Kotopron ja vahvisti tämän myötä merkittävästi dokumentinhallinnan ratkaisujaan. Ohjelmistojemme välille on nyt avattu yhteys, jonka avulla pääset käyttämään Kotoprota suoraan Adminetin toiminnanohjauksesta. Työmaiden hallinta ja seuranta on nyt entistä tehokkaampaa!
Haluan kuulla lisää

Mitä Adminetillä ja Kotoprolla tehdään?

Adminet: Johda ja toteuta

Yrityksesi arki tehostuu pitkälle automatisoidulla pilvipalvelulla. Toiminnanohjausjärjestelmä kattaa toiminnot tarjouslaskennasta kirjanpitoon, säästää huimasti aikaa ja edistää yrityksesi kilpailukykyä.

  • Hoida projektin toteutukseen liittyvät toimenpiteet ja kirjaukset automatiikan tukemana.
  • Hallitse alihankinnan maksuerät ja lisätyöt sekä varmista niiden laskutus.
  • Seuraa projektin etenemistä reaaliajassa ja reagoi ongelmiin heti.

Kotopro: Dokumentoi ja jaa tietoa

Täytät työmaihin liittyvät dokumentit täysin digitaalisesti mobiililaitteellasi, ajasta ja paikasta riippumatta, ja ne pysyvät turvassa pilvipalvelussa sekä helposti kaikkien osapuolien saatavilla.

  • Tuota työmaadokumentointi helpolla mobiilisovelluksella.
  • Varmista sidosryhmien välisen tiedonkulun läpinäkyvyys jakamalla tietoja muille osapuolille.
  • Paranna toimintasi laatua ja kannattavuutta johdonmukaisella dokumentoinnilla.

Mitä hyötyjä ohjelmistojen välisestä integraatiosta on?

Ohjelmistojemme välille on rakennettu nyt integraatio, joka mahdollistaa Kotopron dokumentoinnin suoraan Adminet-toiminnanohjausjärjestelmästä. Näin dokumentit ovat siistissä järjestyksessä oikean työn yhteydessä ja dokumentointi kentällä on helppoa ja tehokasta.

Tämä tarjoaa asiakkaille yhteneväisen käyttökokemuksen järjestelmien välillä, kun Kotopron projektikohtaiset kansiot avautuvat suoraan Adminetistä ja koko projektin dokumentaatio on helposti saatavilla.

Kiinnostuitko?

Haluan tutustua vaihtoehtoihin tarkemmin

Pyydä ilmainen esittely, niin käydään yhdessä läpi yrityksesi haasteet, toiveet ja lähitulevaisuuden tavoitteet. Tämän perusteella ehdotamme sinulle parhaiten sopivaa kokonaisuutta ja esittelemme ohjelmistojemme käyttöä.

Ilmainen esittely

Käytän jo Adminettiä ja olen kiinnostunut Kotoprosta

Voit tutustua Kotoprohon tarkemmin klikkaamalla tästä. Avautuvalta sivulta voit myös tilata Kotopron suoraan lomakkeella, minkä jälkeen sinuun ollaan yhteydessä palvelun avaamiseksi. Pyydä alta ilmainen esittely, jos haluat tutustua Kotoprohon henkilökohtaisesti!

Ilmainen esittely

Käytän jo molempia ja haluan avata yhteyden

Jos olet jo Adminetin ja Kotopron käyttäjä, niin voit aktivoida yhteyden pääkäyttäjänä Adminetin Hallinta | Yritystiedot | Perustiedot -näkymän uudella Dokumentit (Kotopro) -välilehdellä toiminnosta avautuvien ohjeiden mukaisesti. Tarvitset lisäksi vain Kotopron käyttäjätunnukset.

Lisätietoa aiheesta