PK-yritysten ohjelmistokokonaisuus

Adminet ERP

Tehosta yrityksesi arkea yhdellä pitkälle automatisoidulla pilvipalvelulla. Adminet on toiminnanohjausjärjestelmä (ERP), joka kattaa kaikki rakentamisen, talotekniikan ja teollisuuden pk-yritysten ohjelmistotarpeet aina tarjouslaskennasta kirjanpitoon asti, säästää huimasti aikaa ja edistää yrityksesi kilpailukykyä.
Pyydä ilmainen esittely

Tarvitsetko apua? Kysy asiantuntijalta

Asiakaskoordinointi

Kalle Kekola

Junior Sales Manager

Länsi-Suomi

Pienyritykset

050 556 9960

Veikka Ranta-Pere

Junior Sales Manager

Itä-Suomi

Pienyritykset

050 479 8222

Ville Elomaa

Senior Sales Manager

Länsi-Suomi

050 303 6984

Laura Kauppinen

Markkinointikoordinaattori

040 654 1104

Jari Kangassalo

Liiketoimintajohtaja | Tocoman

020 742 0215

Juuso Haarala

Senior Sales Manager

Etelä-Suomi

Itä-Suomi

Keski-Suomi

Länsi-Suomi

044 724 1777

Olli Happonen

Senior Sales Manager

Itä-Suomi

Keski-Suomi

040 588 7773

Joonas Asikainen

Senior Sales Manager

Itä-Suomi

Länsi-Suomi

045 639 4629

3 syytä kiinnostua Adminetistä

Yksi ERP-järjestelmä, kaikki hyödyt

Yli 26 000 tyytyväistä käyttäjää ei voi olla väärässä. Kun otat Adminetin käyttöön, tehostat yrityksesi arkea yhdellä automatisoidulla pilvipalvelulla, jolla hallitset kaikki yrityksesi toiminnot.

Tarkempaa tietoa liiketoiminnasta

Saat enemmän ja tarkempaa tietoa yrityksesi toiminnasta – reaaliajassa. Kun tiedät missä mennään, on päätösten tekeminen helpompaa. Hyvästit epävarmuudelle, tervetuloa kasvu ja kannattavuus!

Enemmän aikaa tärkeille asioille

Enemmän aikaa perheelle, harrastuksille, tuottavalle työlle ja liiketoiminnan kehittämiseen? Kyllä kiitos! Anna automatiikan hoitaa rutiinityöt puolestasi ja sinä voit levollisin mielin keskittyä tärkeämpiin asioihin.

Adminet - toiminnanohjausjärjestelmä (rakennusala, teollisuus, talotekniikka)

Miten Adminet eroaa muista ERP-järjestelmistä?

ERP, eli toiminnanohjausjärjestelmä on lyhenne sanoista ”Enterprise resource planning”. Toiminnanohjausjärjestelmä-sanaa käytetään kuitenkin todella monenkirjavasti, jolloin voi olla vaikeaa hahmottaa mitä kunkin ohjelmistotoimittajan järjestelmä pitää sisällään.

Täysiverisen ERPin luonteeseen kuuluu olennaisesti yrityksen tärkeiden toimintojen integroituminen yhden järjestelmän sisälle. Se pitää sisällään niin yrityksen päivittäiset toiminnot esimerkiksi tuotannon ja projektien suhteen kuin myös taloushallinnon kirjanpitoineen ja raportointeineen. Monissa ERP-järjestelmiksi markkinoiduissa ohjelmistoissa etenkin taloushallinto jää puuttumaan tai se integroidaan toisen taloushallinto-ohjelmiston kautta, mikä voi heikentää järjestelmistä saatavaa raportointia.

ERP-järjestelmillä pyritään tehostamaan yrityksen tehokkuutta, tuomaan kustannussäästöjä ja tarkkaa näkyvyyttä yrityksen lukuihin. Adminet ERP on alusta alkaen kehitetty näistä lähtökohdista, minkä lisäksi siihen on toteutettu erittäin pitkälle vietyä automatisointia eri toimintojen välille.

Pyydä alta ilmainen esittely, niin katsotaan miten Adminet ERP tehostaisi yrityksesi arkea!

Tutustu ominaisuuksiin ja palveluihimme tarkemmin!

6 lupaustamme sinulle

Voit hyvillä mielin jättää IT-asiat ammattilaisten käsiin. Adminettiä käyttäessäsi sinun ei tarvitse murehtia laitteistoista, palvelimista tai ohjelmistopäivityksistä. Pidämme huolta, että Adminet ERP on:

1.

Jatkuvasti kehittyvä

Tuotekehitystiimimme työskentelee jatkuvasti varmistaakseen, että Adminet on jatkossakin talotekniikan, rakentamisen ja teollisuuden tehokkain ja monipuolisin työkalu.

2.

Automatisoitu

Olemme rakentaneet Adminetin hoitamaan rutiinitehtäviä asiakkaidemme puolesta, jotta voit keskittyä tuottavaan työhön. Kehitämme automatiikkaa koko ajan pidemmälle.

3.

Toimintavarma

Pidämme huolta, että järjestelmä toimii moitteettomasti ja tiedot ovat reaaliajassa, jotta voit rauhassa keskittyä omaan liiketoimintaasi – olitpa sitten toimistolla, työmaalla tai vaikka mökillä.

4.

Turvallinen

Takaamme, että tietoturvamme on huipputasoa ja varmuuskopioimme tietosi joka päivä.

5.

Laitevapaa

Adminet on myös mobiili toiminnanohjausjärjestelmä. Voit siis käyttää Adminettiä mistä ja milloin vain – niin tietokoneella, tabletilla kuin kännykällä. Et tarvitse muuta kuin internet-yhteyden.

6.

Kotimainen

Adminet on omien toimialaa tuntevien osaajiemme käsialaa, minkä lisäksi myös käyttämämme palvelimet sijaitsevat kotimaassa.


Tarvitsetko apua tai lisätietoa?

Täytä oheinen lomake, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian. Voit myös olla meihin suoraan yhteydessä puhelimitse tai sähköpostilla.

Usein kysyttyä Adminetistä

Adminetin hinta määräytyy aina asiakkaan tarpeisiin sopivan sovelluskokonaisuuden ja palvelukokonaisuuden laajuuden mukaan. Lupaamme sinulle, että hinta on erittäin kilpailukykyinen Adminetistä saatavaan hyötyyn nähden. Saat selkeän kuukausihinnan omalle ohjelmistopaketillesi, sillä haluamme palvelumme hinnoittelun olevan asiakkaillemme läpinäkyvää ja mahdollisimman yksinkertaista. Moni asiakasyrityksemme säästää enemmän rahaa Adminetin ansiosta. Suorien kustannussäästöjen lisäksi investoinnin arvoa kannattaa mitata myös säästetyssä ajassa. Keskustelemalla meidän kanssamme saat tarkemman hinta-arvion ja ehdotuksen liiketoimintaasi parhaiten tukevasta paketista, joten kysy rohkeasti lisää!

Toiminnanohjausjärjestelmä kuulostaa helposti liian järeältä ratkaisulta, mutta ei hätää – järjestelmämme on oikeasti samaan aikaan kevyt ja tehokas. Tavoitteemme on tehdä yrityksen arjesta mahdollisimman helppoa ja yhden järjestelmän ratkaisu on siinä avainasemassa. Sovelluskokonaisuus perustuu aina asiakkaan tarpeisiin. Sen vuoksi Adminet soveltuu erinomaisesti eri kokoisille yrityksille, koska voit valita omaan ohjelmistopakettiisi yhteensopivat sovellukset tarpeesi mukaan, esimerkiksi laskutuksesta laajempiin kokonaisuuksiin ja palvelupaketteihin. Voit ottaa sovelluksia helposti käyttöön myöhemminkin esimerkiksi yritystoiminnan kasvaessa. Pienyrityksille tarjoamme kevyempää Adminet Lite -palvelukokonaisuutta.

Kuukausimaksullinen pilvipalvelu on huomattavasti riskittömämpi ja joustavampi ratkaisu, kuin suuri kertainvestointi ohjelmistolisenssiin tai räätälöidyn järjestelmän kehittämiseen. Olemme tehneet yli 1000 järjestelmän käyttöönottoprojektia, joten olemme hioneet toimintatavat asiakasyritykselle mahdollisimman helpoksi. Käyttöönoton esittelystä voit kurkata, miten asiat etenevät käytännössä, jos haluat aloittaa asiakkaanamme. Noudatamme sopimuksissamme Suomen IT-alan sopimusehtoja, joissa määritellään esimerkiksi pilvipalvelun irtisanomisaika. Voit tutustua sopimusehtoihin tarkemmin täältä: IT2018-ehdot

Monelle iso hyöty on ollut se, ettei ohjelmistomme vaadi ulkopuolisten ohjelmien asentamista tietokoneelle, vaan toimii pilvipalveluna pelkän nettiyhteyden avulla. Pilvipalvelu mahdollistaa sen, että kaikki yrityksen toiminnot ovat osa samaa kokonaisuutta. Tietoja ei enää tarvitse siirrellä paikasta toiseen ja niihin myös pääsee käsiksi mistä ja milloin vain, jolloin esimerkiksi ylimääräiset ajelut toimiston ja työmaan välillä voi unohtaa.

Ennen käyttöönottoa määritellään, kuinka automatiikka yrityksesi rutiineja hoitaa, ja näitä määrityksiä voidaan muokata myöhemminkin. Automatiikka ei siis tee päätöksiä puolestasi, vaan sinun toiveisiisi perustuen. Esimerkiksi yksikään ostolasku ei mene maksuun ilman hyväksyntääsi, jos niin haluat, vaikka automatiikka hoitaakin laskujen vastaanottamisen, tiliöinnin, maksuaineiston muodostamisen ja pankkiin lähettämisen, eli toistuvat peruspuuhat. Sinä päätät mitä ostoja ja millä aikataululla maksuun lähtee, automatiikka hoitaa muun. (Tutustu Adminetin automatiikkaan)

Kaikki tietoliikenne on SSL-suojattua, eli jo käytettävässä verkkoyhteydessä on vahvin suojaus. Tämän lisäksi Suomessa sijaitseva palvelinkeskus on SAS 70 Type II –sertifioitu. Adminetin palvelinkeskusta vartioidaan turvahenkilöstön toimesta 24/7 ja kulunvalvonnassa on käytössä biometriset tunnistimet. (Lue tietoturvastamme lisää)