Adminet kassajousto

Miltä kuulostaisi matalan kynnyksen rahoituspalvelu, jonka avulla vakautat ja ennakoit yrityksesi kassavirtaa entistä paremmin? Tutustu tarkemmin helppoon, joustavaan ja kustannustehokkaaseen tapaan varmistaa kassasi riittävyys tilanteessa kuin tilanteessa!
Katso webinaarin tallenne

Haluatko keskittyä liiketoimintaasi murehtimatta kassan riittävyyttä, mitä tahansa tulevaisuus tuokaan eteesi?

Onko esimerkiksi jokin yllättävä kuluerä tai asiakkaasi viivästynyt maksu tuonut joskus haasteita yrityksesi kassanhallintaan? Haluatko muuten vain varautua ennakoimattomiin tapahtumiin?

Adminet kassajousto tarjoaa reagointikykyä ja tasaista kassavirtaa kaikkiin tilanteisiin. Lue lisää, niin saat vastaukset kysymyksiin:

Mikä on Adminet kassajousto?

Adminet kassajousto tarjoaa Admicomin asiakkaille mahdollisuuden varmistaa kassan riittävyyttä rahoittamalla myyntisaamisiaan liiketoiminnan tarpeiden mukaan. Siitä saadaan apua esimerkiksi kausivaihteluiden tasaamiseen, kasvun rahoittamiseen ja yllättävien menoerien kattamiseen. Palvelu on toteutettu yhteistyössä kotimaisen Certumin kanssa.

Adminet kassajousto mukautuu sujuvasti kulloiseenkin tarpeeseen, sillä sen avulla voi kotiuttaa vaikka yksittäisen laskun tai maksuerän saamiset juuri sillä hetkellä, kun tarve käyttöpääomalle on akuutti. Palvelulla voit varautua myös yllättäviin tilanteisiin. Adminet kassajoustoa käyttäessäsi olet aina valmis nurkan takana odottaviin yllätyksiin ilman pankkien tai rahoituslaitosten kanssa käytäviä lainaneuvotteluja ja kilpailutusta.

Esimerkkejä Adminet kassajouston käyttötilanteista:

  • Kasvun rahoittaminen: Kassa voi toimia pullonkaulana kasvulle, jos tarvittavia panostuksia ei pystytä tekemään.
  • Pitkät maksuajat: Pahimmillaan yritysten väliset maksuajat venyvät jopa kolmeen kuukauteen, mikä voi aiheuttaa haasteita kassanhallintaan.
  • Asiakkaan maksuvaikeudet: Taloudellisten vaikeuksien vuoksi asiakkaasi ei pysty maksamaan sovittua laskua ajallaan.
  • Reklamaatiotilanteet: Ajaudut asiakkaasi kanssa erimielisyyteen ja suuri maksuerä on jäissä tilanteen selvittelyn ajan.
  • Projektiostot: Uusien projektien tarvikehankinnat voivat olla rasite kassalle kustannusten etupainotteisuuden vuoksi.

Miksi valita Adminet kassajousto?

Adminet kassajoustoa käyttävät asiakkaat arvostavat ennen kaikkea sen sulavaa käyttöä ilman ylimääräistä hallinnollista työtä sekä vapautta hyödyntää palvelua itselleen sopivimmalla tavalla.

”Toimii saumattomasti Adminetin kanssa ja esimerkiksi maksumuistutusten hoitaminen on joustavaa, mutta tehokasta.”

”Ei rahoituspakkoa, eli paljonko rahoittaa ja milloin. Itselläni on täysi kontrolli rahoituksen määrään, jolloin kulut pysyvät hanskassa.”

Moniin muihin markkinoilla tarjolla oleviin ratkaisuihin verrattuna Adminet kassajousto on kustannustehokas, joustava ja ennen kaikkea helppokäyttöinen.

Helppokäyttöinen

Haet rahoitusta vasta tarvepäivänä ja tarvesummalle helposti Certumin mobiilisovelluksella. Palvelun käyttö ei sekoita omaa reskontraasi tai hämmennä asiakasta, sillä laskusuoritus näkyy tilillä alkuperäisillä viitetiedoilla vuorokauden kuluessa rahoituksesta ja tilaajan suuntaan laskulla muuttuu vain tilinumero. Perinnän voit hoitaa itse tai sopia yhteistyöstä Certumin kanssa.

Joustava

Adminet kassajousto tarjoaa erittäin kattavat mahdollisuudet myyntisaamisten rahoitukseen, sillä sen avulla voi rahoittaa myös kuluttajamyyntiä, ulkomaan saatavia sekä projekteja ja maksueriä. Palvelun käyttö ei rasita asiakasyrityksen muuta toimintaa, sillä se ei sido yritysvakuuksia tai vaikuta muihin myyntisaamisiin.

Kustannustehokas

Adminet kassajousto on kustannustehokas ratkaisu kassavirran pitämiseen tasaisena. Maksat korkoa ainoastaan silloin, kun päätät rahoittaa laskuja palvelun kautta – ja silloinkin vain käytettyjen päivien mukaan.

Kuinka paljon palvelu maksaa?

Adminet kassajousto on erittäin kustannustehokas tapa myyntisaamisten rahoitukseen. Voit käyttää rahoitusta joustavasti juuri sen ajan kuin tarviset, joten et joudu maksamaan turhia korkokuluja.

Palvelun avausmaksu on kertamaksuna 195€. Rahoituskorko määräytyy rahoituksen keston ja rahoituksen kohteen luottoluokituksen mukaan. Kun palvelua käytettäessä maksusaatavat kiertävät Certumin asiakasvaratilin kautta, siitä tulee pankkimaksutapahtuman kulu. Kulut riippuvat siis siitä, paljonko palvelua käyttää. Tarkemmat hintatiedot saat Certumin asiakaspalvelusta.

Miten saan Adminet kassajouston käyttööni?

Adminet kassajouston aloittamisesta teet sopimuksen suoraan Certumin kanssa, jonka jälkeen palvelu kytketään käyttöön Adminetissä. Lisätietoja palvelun sisällöstä ja käyttöönotosta saat Certumin myynnistä:

010 5678 810

myynti@certum.fi

Huomioithan, että palvelu on ainostaan Admicomin asiakkaiden käytettävissä. Kun otat yhteyttä Certumin myyntipalveluun, kerro että olet asiakkaamme ja haluat lisätietoa Adminet kassajoustosta.

Yhteistyössä: