Asuva

"Koen että Adminet menee koko ajan eteenpäin ja sieltä on tulossa enemmän meille hyödyllisiä ominaisuuksia. Ja mikä parasta, uudet ominaisuudet tulevat meille automaattisesti käyttöön."

Ville Kaseva

Näitä haasteita taklasimme

Ostojen hallinta
Seuranta

Asuva Oy toteuttaa laadukkaita asuntoja Tampereen alueella. Yrityksen toiminta käynnistyi vuonna 2014, kun it-alalla työskennellyt diplomi-insinööri Ville Kaseva teki nykyisen yhtiökumppaninsa kannustamana melkoisen uramuutoksen ja hyppäsi rakennusfirman puikkoihin.

Helpot ja yksinkertaiset it-ratkaisut

Kun Asuva Oy perustettiin, tavoitteena oli sotkea mahdollisimman vähän järjestelmiä yrityksen toimintaan, sillä aiemman kokemuksen perusteella useiden ohjelmistojen kustannuksista ja päällekkäisyyksien viemästä ajasta oli hyvä käsitys.

Ensimmäinen vuosi toimintaa pyöritettiinkin Excelillä, kunnes nopea kasvu alkoi hankaloittaa arkea. Lopulta haaviin tarttui googlettamisen jälkeen kotimainen Adminet, joka täytti yrityksen vaatimukset hankittavalle ohjelmistolle.

– Olen halunnut kaikesta it:stä helppokäyttöistä ja yksinkertaista, emmekä missään tapauksessa halunneet minkäänlaisia koneelle asennettavia ohjelmistoja. Pelkästään se vaatimus rajasi monta järjestelmää pois. Selainpohjaiset pilviratkaisut ovat se tie, jota haluamme kulkea softan kanssa. Koimme myös, että Adminet toi enemmän toiminnallisuuksia kuin kilpailevat järjestelmät, jotka ovat keskittyneet lähinnä taloushallintoon ja laajentuneet sitä kautta muihin toimintoihin. Adminet oli myös nopea ja helppo ottaa käyttöön, Kaseva taustoittaa valinnan syitä.

Asuva Oy - Ville Kaseva - Admicom rakentamisen asiakaslehti

Koko ajan lisää hyödyllisiä ominaisuuksia

Adminet otettiin Asuvalla käyttöön vajaa kaksi vuotta sitten. Helpotusta haettiin erityisesti ostolaskujen käsittelyyn ja kustannusseurantaan, joihin Adminetistä on myös saatu apua.

Ostolaskujen käsittelyssä ja kierrätyksessä Adminet toimii mukavasti, eikä meille juurikaan tule enää paperipostia. Kustannusseurannan osalta syötämme Adminettiin kohteiden budjetit ja kun kustannukset kohdistetaan projektin aikana litteroille, näemme toteuman tarkasti ja reaaliaikaisesti. Se on tosi hyvä juttu.

Asuvalla ollaan oltu erityisen tyytyväisiä Adminetin jatkuvaan kehittymiseen ja jo ensimmäisen kahden yhteisen vuoden aikana Adminet on mennyt Kasevan mukaan paljon eteepäin.

– Järjestelmä kehittyy jatkuvasti ja sinne tulee koko ajan lisää sellaisia ominaisuuksia, joita me kaivataan. Esimerkiksi kustannusseuranta litteroittain on kehittynyt entisestään ja on tällä hetkellä huomattavasti paremmalla tasolla kuin aiemmin. Koen että Adminet menee koko ajan eteenpäin ja sieltä on tulossa enemmän meille hyödyllisiä ominaisuuksia. Ja mikä parasta, kun kyseessä on selainkäyttöinen ohjelmisto, uudet ominaisuudet tulevat meille automaattisesti käyttöön ilman, että meidän tarvitsee itse tehdä mitään päivityksiä.

AsuvaOy - Pirkkalan tontinluovutuskilpailun voittaja - Admicom rakentamisen asiakaslehti

Kesäkuussa 2017 Asuva Oy voitti Pirkkalan kunnan järjestämän tontinluovutuskilpailun.