Hämeen Sähköasennusmaps

"Ilman muuta vaikuttaa työn tuottavuuteen. Nyt päästään keskittymään siihen missä ollaan omasta mielestä hyviä."

Veli-Matti Rönkkö

Näitä haasteita taklasimme

Raportointi

Hämeen Sähköasennus Oy on täyden palvelun sähkötalo. Tänä päivänä yritys toimii 8 paikkakunnalla tehden monipuolisesti sähkö-, tele ja paloilmoitinasennuksia sekä sähkötarvikemyyntiä ja sähkösuunnitelmia.

Töitä tehdään monipuolisesti miljoonan euron urakoista puolen tunnin työkeikkoihin. Hämeen Sähköasennuksen toimipaikat ja pääasialliset työmaat sijaitsevat Kanta-Hämeessä ja Pirkanmaalla, mutta töitä tehdään pääkaupunkiseutua myöten.

Adminetin käyttöönotto on mahdollistanut Hämeen Sähköasennukselle tarkan tuotto- ja kuluseurannan toimipistekohtaisesti.

Helppoutta sähköalan yritykselle

Kun ratkaisusta oli otettu selvää ja päätös tehty, tuli käyttöönoton helppous yllätyksenä. Veli-Matti Rönkkö pitää Admicomin ratkaisua sähköalalle sopivana. Adminetin käyttö on helppoa ja työvaiheita on automatisoinnin takia vähemmän.

Tuottavuus paremmaksi

Kirjanpitäjä ei ole enää Hämeen Sähköasennuksen palkkalistoilla. Automatisoinnin ansiosta 80 henkilöä työllistävän yrityksen toiminta on mahdollista ilman toimistohenkilökuntaa.

”Ilman muuta se vaikuttaa työn tuottavuuteen. Nyt päästään keskittymään siihen missä ollaan omasta mielestä hyviä.”

Ajantasaiset ja tarkat raportit tukevat päätöksentekoa

Parasta kuitenkin on, että nyt kaikki hommat ovat ajan tasalla ja koko ajan tiedetään missä mennään. Adminetin raporteissa tietoa on todella runsaasti tarjolla kokonaisuudesta yksityiskohtiin. Liiketoimintaraportit tulevat joka perjantai kuin Manulle illallinen.

Rönkkö kertoo lukevansa projektivalvonnan raportit, tuloslaskelman, taseen ja laskutusraportit jo heti viikonloppuna. Paikkansapitävien raporttien pohjalta on helppo antaa työntekijöille ohjeita ja neuvoja kun tapahtumat ovat vielä käsiteltävissä.