Ilmastointiasennus Partanen

"Iltaisin ja viikonloppuisin ei tarvitse kauheasti rutiini- ja paperitöitä pyörittää. Aikaisemmin meni paljon aikaa, kun asioita syötti käsin - aikaa on säästynyt merkittävästi."

Jouni Partanen

Näitä haasteita taklasimme

Ostojen hallinta
Tuntikirjaukset
Tuottamaton toimistotyö

Joutsenossa ja ympäri Etelä-Karjalaa toimiva Ilmastointiasennus Partanen Oy on laajentanut toimintaansa pikkuhiljaa vuosien saatossa. Ilmastointiasennus Partanen tarjoaa ilmastointialan töitä niin julkiselle puolelle, alueen tehtaille, rakennusliikkeille kuin yrityksille.

Yrityksessä halutaan panostaa liiketoiminnan kehittämiseen ja laadun parantamiseen, minkä vuoksi omaa toimintaa ryhdyttiin kehittämään. Adminetin käyttöönotto oli yksi olennainen vaihe yrityksen toiminnan kehittämisessä.

Liian paljon turhaa työtä ennen Adminetin käyttöönottoa

Pohtiessaan alkusysäystä Adminetin hankintaprosessiin Jouni Partanen toteaa:

”Tuskastutti vuosi vuodelta enemmän ja enemmän ja mietitytti onko tässä mitään järkeä. Tuli tolkuttoman paljon tehtyä sellaista työtä, joka ei näkynyt missään. Oma ajankäyttö ei tuntunut järkevältä.”

Nyt Ilmastointiasennus Partasella on Adminet käytössä koko laajuudessa, mm. taloushallinto, palkkahallinto, johdon työkalut, projektinhallinta ja rahaliikenne.

Pöytälaatikkoon ei kerry enää paperia

Adminetin myötä yritys on siirtynyt sähköisen kirjanpidon ja laskutuksen aikakauteen.

”Pöytälaatikkoon ei kerry enää mitään, siellä on vain purukumipussi. Aikaisemmin sinne kerääntyi hurja pino paperia kuukaudessa”.

Toimitusjohtajalla on enemmän vapaa-aikaa

Yrityksessä on Adminetin käyttöönoton myötä säästetty paljon aikaa.

”Olen huomannut, ettei iltaisin ja viikonloppuisin tarvitse kauheasti rutiini- ja paperitöitä pyörittää. Aikaisemmin meni paljon aikaa, kun asioita syötti käsin. Nyt kaikki plärääminen on taakse jäänyttä elämää. Aikaa on säästynyt merkittävästi. Eikä säästyneen ajan käytössä ole ollut mitään ongelmaa”.