Jyty-Sähkö

"Adminetissä hinnastot pysyvät aina ajan tasalla. Jos tilataan vaikka 30 vähän erikoisempaa valaisinta, ero voi olla jo tuhansia euroja yhdessä tilauksessa."

Jari Tykkyläinen

Näitä haasteita taklasimme

Laskuttaminen
Tuntikirjaukset

Parikymmentä vuotta pääkaupunkiseudulla toiminut Jyty-Sähkö Oy tekee pääasiassa liike-, teollisuus- ja toimistorakennusten saneerauksia ja huoltotöitä, mutta jonkin verran myös luksusasuntojen sähköistyksiä. Jyty-Sähkössä kahlattiin läpi lähes kaikki talotekniikka-alan toiminnanohjausratkaisut, kunnes päädyttiin Adminettiin.

Merkittäviä säästöjä Adminetin hinnastoilla ja hintavertailulla

Adminet saa toimitusjohtaja Jari Tykkyläiseltä kiitosta erityisesti ajantasaisesta hinnastostaan sekä siitä, että hinnasto laajenee koko ajan uusilla toimittajilla:

”Yksi erittäin hyvä ominaisuus Adminetissä on, että hinnastot pysyvät aina ajan tasalla. Vaikka niitä ennen päivitettiin aika useinkin, silti joukossa oli aina joku vanha hinnasto. Kun jotain kalliimpaa tuotetta tilataan, niin silloin tietysti tulee verrattua mistä kannattaa ostaa. Siinä voi tulla jo isojakin eroja. Jos tilataan vaikka kolmekymmentä vähän erikoisempaa valaisinta, ero voi olla jo tuhansia euroja yhdessä tilauksessa.”

Kaikki työtunnit saadaan laskutettua

Adminetin käyttöönoton jälkeen Jyty-Sähkön palkanlaskenta ja töiden laskutus ovat helpottuneet:

”Adminetillä palkanmaksu on nopeutunut todella paljon entiseen toimintatapaan verrattuna. Kun asentaja täyttää tuntinsa Adminettiin, on helppoa hallita myös töiden laskutusta. Adminet varmistaa, että saadaan kaikki työt laskutettua. Siinä se on kyllä kätevä.”

Adminetissä tiedot ovat ajan tasalla ja pysyvät tallessa

Tykkyläisen mielestä Adminetin parhaita puolia ovat nettikäyttöisyys, ajantasaiset hinnastot ja se, että tiedot pysyvät varmasti tallessa Adminetissä. Lisäksi yrityksen taloutta pystyy seuraamaan reaaliajassa:

”Saan viikoittain sähköpostiini ajantasaiset raportit ja lisäksi pystyn valitsemaan ne raportit, mitä itse haluan katsoa. Sisäinen tulos on sellainen mitä tulee seurattua joka viikko ja jonkin verran projektijuttuja.”