Kelosähkö

"Adminet on yksi täydellinen ohjelmapaketti, jossa kertakirjautumisella pääsee tekemään kaiken. Nyt en työskentele viikonloppuisin ja työpäivät ovat normaalin pituisia."

Vesa Peltomaa

Näitä haasteita taklasimme

Laskuttaminen

Kelosähkö Oy on Espoossa toimiva sähköasennusliike, joka tarjoaa sähkösuunnittelu- ja asennuspalveluita Uudellamaalla. Yritys työllistää 11 henkilöä ja sähköasennuksia tehdään kahdeksan henkilön voimin ja loput vastaavat sähkösuunnittelusta, työnjohdosta ja myymälästä. Yritys tekee lähinnä laskutöitä yrityksille ja yritysasiakkaille sekä taloyhtiöille. Kelosähkössä on haettu tukea kasvuun Adminetistä.

Täydellinen ohjelmapaketti, jossa kertakirjautumisella pääsee tekemään kaiken

Kelosähkö Oy:ssä on haettu tukea kasvuun viime vuonna käyttöönotetusta Adminetistä:

”Adminet on tosi hienosti mietitty kokonaisuus: Yksi täydellinen ohjelmapaketti, jossa kertakirjautumisella pääsee tekemään kaiken. Minulta säästyy omaa työaikaa useita tunteja päivässä, kun turhat rutiinit ovat poistuneet ja myös muut pystyvät hoitamaan samoja asioita omien töidensä ohessa. Aiemmat 17 vuotta olin viikonloput töissä hoitamassa laskutusta ja muuta paperihommaa. Nyt en työskentele viikonloppuisin ja työpäivät ovat normaalin pituisia”, toimitusjohtaja Vesa Peltomaa kertoo.

Asentajat omaksuivat Adminetin käytön nopeasti

Kelosähkön arjessa ohjelmiston vaihdos näkyy ennen kaikkea sujuvammassa työtilausten hallinnassa, kun kaikki hoidetaan sähköisesti:

”Asentajat suhtautuivat muutokseen erittäin hyvin, se oli ihan käsittämätön juttu. Oli kavereita, jotka eivät olleet juurikaan käyttäneet tietokonetta ja he omaksuivat Adminetin käytön todella hyvin. Asentajat kirjaavat työmaalla työt ja tarvikkeet. Aiemmin työmaapapereita saattoi jäädä johonkin lojumaan, joten töitä ja tarvikkeita jäi laskuttamatta. Nyt tavaroidenkin laskutus on varmistettu, kun ne kirjataan suoraan työtilaukselle. Kun työ on tehty, asentaja kuittaa sen valmiiksi, työnjohto tai myymälätoiminnasta vastaava henkilö tekee pikatarkistuksen ja laittaa laskun sähköisesti eteenpäin.”

Sähköalan kehitys ja asiakkaiden tarpeet ohjaavat Adminetin kehitystä

Peltomaalle on tärkeää, että käytössä oleva ohjelmisto kehittyy toimintaympäristön muuttuessa ja huomioi asiakkaan tarpeet:

”Hienoa nähdä, että Adminet elää toimialan muutosten ja asiakkaiden tarpeiden mukaan. Olen toiminut alalla noin kolmekymmentä vuotta, joten kehitysideoita tulee paljon. Laitan ideoita Admicomin tuotekehitykseen ja yleensä seuraavan päivityksen yhteydessä ne on huomioitu. Kiva kun homma toimii sillä tavalla, koska yhteistyöllä saadaan paras lopputulos. Olemme erittäin tyytyväisiä Adminet-käyttäjiä.”