Kiites

"Käsin pelattaessa virheitä sattui aina ja tietoon ei voinut 100 % luottaa. Nyt projektiseuranta on paljon helpompaa."

Tero Tiihonen

Näitä haasteita taklasimme

Taloushallinto

Saneeraus- ja korjausrakentamisen sähköurakointiin erikoistunut Kiites Oy tarjoaa sähköasennuspalveluita teollisuudelle ja kiinteistöjen kunnossapitoon Jyväskylän lähialueilla. Yritys toteuttaa huoltotöitä, automaatioasennuksia ja koneiden modernisointia suunnittelusta laitetoimitukseen ja asennukseen. Kiites tehosti toimintaansa Adminetin automatisoiduilla toiminnoilla.

Suuret säästöt niin ajassa kuin rahassakin mitattuna

Kiitesläisille tuli yllätyksenä, miten valtavan määrän työtä automatisoidut toiminnot tekevät. 2-3 kuukautta käyttöönoton jälkeen monipuolisesti taloushallinnon ja palkanlaskennan töitä tehnyt toimistonhoitaja alkoi kertoa, ettei hänellä ole päivittäin tekemistä.

Aluksi hänelle mietittiin korvaavia tehtäviä, mutta lopulta ongelmaan löydettiin ratkaisu yhdessä Admicomin kanssa: Kiitesillä yhden henkilötyövuoden verran vähentyneet työt saatiin kustannussäästöksi, kun toimistonhoitaja siirtyi Admicomille osaamistaan vastaavaan työhön. Adminettiin siirtymisen myötä kaikilta työntekijöiltä jäi pois paljon turhaa rutiinityötä.

Luotettavaa projektinseurantaa

Projektinseurannasta on paljon luottavaisempi mieli kuin ennen: ”Käsin pelattaessa virheitä sattui aina ja tietoon ei voinut 100 % luottaa. Nyt projektiseuranta on paljon helpompaa.”

Kuukausittaisella lähes tilinpäätöstasoisella tuloslaskelmalla Tero Tiihonen on päässyt tekemään muutoksia, kun tilanne on näkyvissä ajoissa. Kun Adminetin automatiikka jaksottaa reaaliaikaisesti lomapalkat, eläkemaksut ja muut isotkin erät, niin yllätyksiä ei tule, vaan toteutuva tulos on nähtävissä jatkuvasti.