KVL Sähköasennus

"Suosittelen Adminettiä urakoitsijoille, koska urakkaerät on niin helppo juttu. Erityisesti alkavat yrittäjät, ei tarvitse sählätä paperimassan kanssa, vaan pääsee heti keskittymään olennaiseen."

Ilmo K. Mattila

Näitä haasteita taklasimme

Ostojen hallinta
Tuntikirjaukset

KVL Sähköasennus Oy tarjoaa pääosin sähköalan urakointi- ja huoltotoimintaa Kymenlaakson alueella. Työt koostuvat saneerausten- ja uudisrakennusten sähköistyksistä, kiinteistöjen sähköhuolto- ja korjaustöistä, laitoskoneasennuksista ja –huolloista sekä lähiverkkojen ja telejärjestelmien kaapeloinneista.

Adminetistä KVL Sähköasennuksessa kuultiin ensimmäisen kerran Admicomin konsultin kautta ja siirtymistä järjestelmään harkittiin pidemmän aikaa.

Automatiikka toi helpotusta työtaakkaan

Adminetillä paljon työskentelevä Annika Kurittu kertoo, että Adminetin kautta on jäänyt pois ostolaskujen ja palkkojen kirjaaminen sekä työnantajan tilitykset.

”Myyntilaskut lähtivät aikaisemmin paperisena, nyt riittää kun laittaa ruksin Adminetissä, niin lasku lähtee sähköisesti. Nyt mitään ei jää laskuttamatta, koska ostoista jää merkki Adminettiin. Hyvityslaskujen tekeminen on helppo ja nopea juttu.”

”Suosittelen Adminettiä urakoitsijoille”

Ilmo K. Mattilan mukaan Adminet on tarkkaan ja hyvin mietitty kokonaisuus, joka on vuosien saatossa kehittynyt.

”Suosittelen Adminettiä urakoitsijoille, koska urakkaerät on niin helppo juttu. Erityisesti alkavat yrittäjät, ei tarvitse sählätä paperimassan kanssa, vaan pääsee heti keskittymään olennaiseen.”