Lämpö- ja Wesijohtoliike P. Juutilainen

"Adminet on sellainen systeemi, että tästä en luovu kirveelläkään. Arvioisin, että tähän mennessä liiketuloksemme on parantunut noin 70 000€ Adminetin ansiosta."

Peter Isojärvi

Näitä haasteita taklasimme

Raportointi
Seuranta

Helsinkiläisyritys Lämpö- ja Wesijohtoliike P. Juutilainen Oy on kasvanut viime vuosina vauhdilla. Jyrki Harju ja Peter Isojärvi ostivat hiipumassa olleen liiketoiminnan ja ryhtyivät luotsaamaan yritystä uuden vuosituhannen vaatimusten tasolle. Nykyään iso osa P. Juutilaisen asiakkaista on asunto-osakeyhtiöitä ja suurin osa töistä on laskutöitä. Tänä päivänä yritys työllistää omistajiensa lisäksi noin 20 henkilöä ja aktiivisia asiakkaita on 500-800.

Entistä pidemmiksi venyneet päivät, epätietoisuus yrityksen nykytilasta ja silloisen ohjelmiston vanhentuminen ajoivat etsimään uusia ratkaisuja toiminnanohjaukseen.

Reaaliaikainen seuranta toi yrityksen pimiöstä päivänvaloon

Adminetin tuomia etuja ovat mm. ajansäästö, pienentyneet ostolaskut, helppo seuranta, viikoittaiset raportit ja se, ettei mitään jää laskuttamatta.

”Kun ennen olimme kirjanpitäjältä viiveellä tulevien raporttien varassa, nyt yrityksen tilannetta on helpompi seurata eikä tule ikäviä yllätyksiä, kun kaiken näkee itse. Voi seurata, mitkä toimet kannattavat ja mitkä eivät. Sanoisin, että emme elä enää sellaisessa pimiössä kuin ennen.”

Tulos kasvanut 70 000 euroa Adminetin ansiosta

”Olemme yksi Suomen suurimpia huollon ja korjauksen yrityksiä. Tavaraa siis liikkuu huimat määrät. Enää osia ei jää lojumaan mihinkään, vaan kaikki kirjautuu automaattisesti järjestelmään ja menee laskutukseen, kuten myös asentajien työtunnit. Jos tuntilaput ja tavarat lojuvat jossain Hiacen takapenkillä, se ei tee liiketulokselle hyvää. Arvioisin, että tähän mennessä liiketuloksemme on parantunut noin 70 000 eurolla Adminetin ansiosta.”

Adminetistä paljon iloa LVI-alan yritykselle

LVI-alan ohjelmisto Adminet on tuonut yritykseen merkittävää ajansäästöä. Erityisesti aikaa on vapautunut laskujen käsittelystä, kun automatiikka huolehtii lähes kaikesta ja itse laskut tarvitsee vain hyväksyä.

”Ennen toimistolla istuttiin pidempään, erityisesti silloin kun laskutettiin. Nyt työt tehdään siinä 8–16 välillä. Ajallisesti laskutuksesta on jäänyt pois pari päivää viikossa – se on aika paljon. Nyt jää paremmin vapaa-aikaa ja työaika tulee järkevämmin käytettyä. Jos pyörii tässä samalla huolto-, korjaus- tai rakennusalalla, niin suosittelen. Adminet on sellainen systeemi, että tästä en luovu kirveelläkään.”