MHS-Asennus

"Omat hommat ovat vähentyneet huomattavasti. En ole talousalan osaaja, mutta silti tämä on selkeä ja järkevä. Tehty niin automatisoiduksi ja helpoksi kuin mahdollista."

Harri Salminen

Näitä haasteita taklasimme

Laskuttaminen
Tuntikirjaukset

Lempääläinen MHS-Asennus Oy työllistää tällä hetkellä n. 15 työntekijää. Työtehtävät koostuvat pääsääntöisesti LVI-urakoinnista sisältäen IV-kanavat ja laitteet sekä LV-puolen laitteet ja tarvikkeet. Asiakkaista eniten työllistävät valtio, kunnat ja teollisuus.

Yrityksen entinen ohjelma tuntui liian raskaalta, monimutkaiselta ja laajalta yksin käytettäväksi, jolloin päätettiin lähteä kokeilemaan Adminettiä.

Sähköinen taloushallinto hoituu luotettavasti automatiikalla

Adminetin myötä MHS-Asennus Oy:n taloushallinto muuttui sähköiseksi.

”Omat hommat ovat vähentyneet huomattavasti. Nyt laskut tulevat sähköisenä ruudulle ja kirjautuvat kohteelle. Meille jää tarkistus ja hyväksyminen maksuun – automatiikka hoitaa loput. Asentajien merkitessä vielä tuntinsa kohteelle, näen koko ajan kohteen tilanteen ja voin laskuttaa, mitä on laskuttamatta”, toimitusjohtaja Harri Salminen kertoo.

Adminet on selkeä, järkevä ja helppokäyttöinen

Osa asentajista hoitaa tuntien syötön tuntikortille.

”Asentajat, jotka käyttävät Adminettiä ovat sanoneet, että ohjelma vaikuttaa selkeältä. Osa asentajista täyttää tunnit työpaikan koneilla ja osa kotona. Palkanmaksu on erilainen, mutta helppo entiseen verrattuna. Verratessani Adminettiä siihen, kun edellinen ohjelmisto tuli käyttöön, niin kyllä tämä meni kuin vettä vaan. En ole talousalan osaaja, mutta silti tämä on selkeä ja järkevä. Tehty niin automatisoiduksi ja helpoksi kuin mahdollista. Ajansäästöä on tullut.”

Tulevaisuus on automatiikassa ja toimialalle räätälöidyissä ratkaisuissa

Kysyttäessä kenelle Harri suosittelisi Adminettiä, hän vastaa nauraen:

”En kenellekään. Jos muut haluaa tehdä kaikki asiat vaikeasti ja käyttää paljon aikaa, käyttäköön. Mä voin sillä aikaa tehdä enemmän ja kotiuttaa urakat. Tosiasia on, että nykypäivää on se, että tiedot ovat sähköisessä muodossa ja pitkälle automatisoituna. Adminet on räätälöity suoraan LVIS-alalle ja tällä kyllä pärjää keskikokoinen yritys, ja myös isommat.”