Pielaveden Sähkötalo

"Urakat pyörivät erittäin hyvin tässä ohjelmassa ja niiden raportit ovat hyviä. Esimerkiksi kirjanpidossa Adminet hoitaa automaattisesti tuloutusasteet. Samoin näkee tulevan katteen hyvin."

Mika Sisso

Näitä haasteita taklasimme

Laskuttaminen
Ostojen hallinta

Pääasiassa sähköasennuksiin erikoistunut Pielaveden Sähkötalo Oy on vuosien varrella kasvanut ja kehittynyt. Nykyään se työllistää yhteensä kahdeksan henkilöä, joista kaksi on omistajia. Sähköasennusten lisäksi palveluun kuuluu myös sähkösuunnittelu ja toimiston yhteydessä toimii pieni varastomyymälä. ”Teemme enimmäkseen sähköasennuksia ristiin rastiin, lähinnä Pielavesi-Keitele-Iisalmi –akselilla.”, toimitusjohtaja Mika Sisso kertoo.

Laskutus on nopeampaa ja täsmällisempää

Adminetin myötä kaikki Pielaveden Sähkötalo Oy:n toiminnot on saatu samaan ohjelmaan ja laskutus on muuttunut täsmälliseksi ja ajantasaiseksi. Nykyään asentajien tunnit kirjautuvat työmääräimeltä sähköisesti suoraan palkanlaskentaan ja laskutukseen.

”Nyt tunnit menevät automaattisesti palkanlaskentaan, ennen piti nekin syöttää erikseen. Palkkakortit tulivat asentajilta kahden viikon välein ja laskutus laahasi perässä. Entiseen verrattuna ostolaskujen käsittelystä säästyy tosi paljon aikaa.”

Urakat pyörivät Adminetillä erittäin hyvin

Toimitusjohtaja Mika Sisso kehuu Adminetin tarjouslaskentaa helpoksi käyttää ja urakoiden seurantaa nopeaksi ja reaaliaikaiseksi.

”Urakat pyörivät erittäin hyvin tässä ohjelmassa ja niiden raportit ovat hyviä. Esimerkiksi kirjanpidossa Adminet hoitaa automaattisesti tuloutusasteet. Ennen ne piti laskea erikseen ja siinä oli aivan älytön homma. Samoin näkee tulevan katteen hyvin.”

Asentajien näkymä on helppokäyttöinen ja säästää aikaa toimistolla

Asentajanruutu on käytössä osalla asentajista. Sisson mukaan se on hyvä, koska asentajat voivat itse perustaa asiakkaita, ottaa vastaan työtilauksia, kirjata tavarat suoraan työtilaukselle ja kuitata työn valmiiksi. Myös tuotehakua hän kehuu nopeaksi oppia ja helpoksi käyttää, kun tuotteita voi etsiä muillakin tavoin kuin koodeja syöttämällä.

Asentajat ovat kyllä päässeet hyvin sisälle ohjelmaan. Ei ole ollut vaikeuksia, koska ohjelma on selkeä käyttää.”