Rakennusliike Oika

"Nukun yöni paremmin, kun olen laskenut kohteen hyvin Tocomanilla ja vienyt sen tavoitearviossa Adminettiin, jolloin pystyn seuraamaan rahaa paremmin."

Juuso Oikarinen

Näitä haasteita taklasimme

Seuranta
Taloushallinto
Tarjouslaskenta

Rakennusliike Oika hyötyy Admicomin ja Tocomanin ohjelmistojen yhteispelistä

Rakennusliike Oika Oy on lahtelainen vuonna 2020 perustettu rakennusyritys. Yritys tekee pääosin saneerausta, muutostöitä sekä uudisrakentamista ja yrityksen tulevaisuuden tavoitteena on keskittyä myös omaan asuntotuotantoon. Yrityksen suurin rakennusprojekti on ollut 29 asunnon saneeraustyö ja ensimmäisen kokonaisen kalenterivuoden liikevaihto 2,8 miljoonaa euroa.

Juuso Oikarinen päätyi hankkimaan yritykselle Tocomanin ohjelmiston keväällä 2021, kun urakoiden laskentaa varten tarvittiin parempi ratkaisu. Hankinnan jälkeen kaikkien urakoiden laskenta onkin hoitunut sillä.

– Se määrälaskenta Tocomanissa on tosi hyvä. Kun siihen jaksaa panostaa, niin siitä on todella paljon hyötyä.

Hän hankki ensiksi yrityksen käyttöön Tocoman Laskennan ja tämän jälkeen valitsi myös Adminetin, koska Tocomanilla tehdyn tavoitearvion saa suoraan siirrettyä Adminettiin. Lisäksi yrityksen kirjanpito on luotettu Admicomin tilitoimistolle.

– Olen ollut tosi tyytyväinen henkilökuntaan ja minulla on myös kirjanpidon palvelu hankittuna Admicomilta. Kirjanpitäjä on ollut tosi isona tukena oikeastaan kaikessa, kun on ollut uutta asiaa.

Oikarinen on kokenut ohjelmistojen toimivan hyvin yhdessä ja kun tavoitearvion siirron on tehnyt muutaman kerran Tocomanista Adminetin taloudenhallintaan, sujuu se hänen mielestään helposti.

– Nukun yöni paremmin, kun olen laskenut kohteen hyvin Tocomanilla ja vienyt sen tavoitearviossa Adminettiin, jolloin pystyn seuraamaan rahaa paremmin.

Kaikilla yrityksillä on hienot ja ylevät periaatteet, mutta se tärkein tehtävä on, että talous pitää, Oikarinen summaa.