Uudenmaan Lämpötekniikka

"Suurin kulu tällaisessa haalariporukassa on palkkakulut. Nyt, kun asentaja merkitsee tunnit yhteen paikkaan, tieto on samalla kirjauksella sekä laskutuksessa että palkanlaskennassa."

Marko Hiltunen

Näitä haasteita taklasimme

Laskuttaminen
Tuntikirjaukset

Pääkaupunkiseudulla ja Uudellamaalla toimiva Uudenmaan Lämpötekniikka Oy tarjoaa LVI-taloteknisiä palveluita pääasiassa taloyhtiöille ja liikekiinteistöihin. Palveluvalikoimaan kuuluvat talotekniikan palvelut korjausrakentamisesta LVI-huoltoon. Adminetin käyttöönoton myötä yrityksessä siirryttiin 2010 luvulle.

LVI-alan markkinatilanne vaatii yritykseltä sähköisiä toimintatapoja

Uudenmaan Lämpötekniikka Oy:ssä lähdettiin vaihtamaan järjestelmää, kun nähtiin, että markkinatilanne on muuttumassa. Toiminta ei ollut riittävän tehokasta ja katteet eivät olleet kohdillaan. Yrityksessä siirryttiin Adminetin myötä täysin sähköiseen maailmaan. Laskut tulevat ja lähtevät sähköisesti, työmääräimet luodaan suoraan Adminettiin ja työt ja tarvikkeet lisätään sinne asentajan toimesta.

Palkanlaskennassa koettiin suurin muutos

Suurin kulu tällaisessa haalariporukassa on palkkakulut. Aikaisemmin kirjasimme tunnit kahteen paikkaan ja palkanlaskennan käsittely tapahtui monessa portaassa. Nyt, kun asentaja merkitsee tunnit yhteen paikkaan, tieto on samalla kirjauksella sekä laskutuksessa että palkanlaskennassa”, kertaa osakas Marko Hiltunen.

Tarkemman talous- ja projektiseurannan avulla on myös tuloskuntoon päästy puuttumaan, mikä edesauttaa pärjäämistä haasteellisessa markkinatilanteessa.