Vastuuremontti

"Nykyään pystymme laskuttamaan asiakkaalta kohteeseen menneet tavarat selkeästi tehokkaammin ja sillä on ollut taloudellisesti positiivinen vaikutus."

Kari Harmanen

Näitä haasteita taklasimme

Laskuttaminen

Monipuoliseen sisustussaneeraukseen keskittynyt Vastuuremontti Oy on toiminut Rovaniemen alueella jo 40 vuotta. Reilun kolmen miljoonan euron liikevaihtoa pyörittävä yritys työllistää kolmisenkymmentä henkilöä.

Räätälöityä järjestelmää parempi ratkaisu

Vastuuremontti Oy:lle on aikoinaan kehitetty räätälöity ohjelmisto palvelemaan yrityksen yksilöllisiä tarpeita. Siitäkin huolimatta Adminet herätti toimitusjohtaja Kari Harmasen huomion heti, kun hän ensimmäisen kerran kuuli ohjelmistosta:

”Se mikä herätti mielenkiintoni, oli Admicomin selkeä strategia panostaa rakennusalaan. Kun vanha ohjelma oli meille tehty, myös sen kehittäminen pysähtyi räätälöinnin jälkeen. Valintaamme vaikutti myös se, kuinka sovellukset on Adminetissä toteutettu. Esimerkiksi laskujen käsittely oli viety Adminetissä selvästi pidemmälle kuin vanhassa ohjelmistossamme.”

Tarkalla tarvikelaskutuksella taloudellisesti positiivinen vaikutus

Tarvikeostoista vastaa varastomiehen lisäksi työnjohto, ja keikkatöitä tekevät asentajat noutavat ja kirjaavat tarvikkeita tilauksille myös itse. Kun työtilauksia käsitellään suuret määrät päivittäin, oleellista tavaraostojen hallinnassa on niiden kohdistuminen aina oikealle kohteelle:

”Nyt kun kaikki ostot tehdään kohteen tai työtilauksen numerolla, kulut kohdistuvat aina kohteelle eivätkä häviä mihinkään. Tietoja ei tarvitse poimia eri laskuilta, vaan järjestelmä huolehtii että tavaraostot menevät automaattisesti laskutukseen saakka. Nykyään pystymme laskuttamaan asiakkaalta kohteeseen menneet tavarat selkeästi tehokkaammin ja sillä on ollut taloudellisesti positiivinen vaikutus.”

Asiakaspalvelu ottaa asian omakseen

Kokonaisuudessaan Harmanen on ollut tyytyväinen Adminettiin ja kokee saaneensa rahoilleen vastinetta:

”Ilman muuta koen, että olen saanut rahoille vastinetta. Olen tyytyväinen palveluun, jota olen Admicomilta saanut. Asiakaspalvelulle täytyy nostaa hattua. He ovat hyvin ottaneet asiat omakseen ja apua on saatu kun sitä on tarvittu. Tukipalvelu toimii ajallisestikin melko hyvin, eikä ole pitkiä viiveitä. Toivon että palvelu säilyy tällaisena tulevaisuudessakin.”