Vastaavat tuotteet

Kattavan vastaavien tuotteiden rekisterin löydät vain Adminetistä. Saat käyttöösi toimialan parhaan markkinatiedon ja kustannustehokkuutta ostoihin.

Edullisimman tuotteen löytäminen eri valmistajien vaihtoehdoista on helppoa vastaavien tuotteiden avulla.

Saat merkittävää kilpailuetua tarjouskilpailuihin ja työvälineitä ostojen hallintaan.

Vastaavat rakennus- ja talotekniikkatuotteet Adminetissä

Edullisimman tuotteen löytäminen eri valmistajien vaihtoehdoista on helppoa vastaavien tuotteiden avulla. Adminet-toiminnanohjausjärjestelmän vastaavien tuotteiden rekisterillä saatte merkittävää kilpailuetua tarjouskilpailuihin ja työvälineitä ostojen hallintaan.

Kattavan vastaavien tuotteiden rekisterin löydät vain Adminetistä, josta saat toimialan parhaan markkinatiedon. Löydät edullisimmat hinnat mm. näiltä toimittajilta: Onninen, LVI-Dahl, Ahlsell, Sonepar ja Rexel.

6 hyvää syytä käyttää vastaavia tuotteita

1.

Käytä edullisimpia hintoja vaivattomasti

Adminet kertoo sinulle, mitkä tuotteet ovat korvattavissa toisella tuotteella ja etsii näistä korvaavista tuotteista edullisimmat hinnat.

2.

Kotiuta työt laskemalla tarjouksesi aina edullisimmilla hinnoilla

Adminetin vastaavista tuotteista valitset edullisimmat vaihtoehdot riippumatta paketeilla olevista tuotteista. Riittääkö sinulle, että ehkä joku paketin tuotteista on edullisin vaihtoehto ja parhaan ostoehdon mukainen?

3.

Tee tulosta ostamalla fiksusti

Kun tuotehintasi ovat kunnossa, et joudu nipistämään tarjouksen katteesta. Tehostat ostamista entisestään, kun annat Adminetin etsiä edullisimmat tuotteet valmiiksi ostotilaukselle.

4.

Huomaa, miten paljon säästät hajauttamalla ostot

Voit hajauttaa ostoja eri toimittajille vaihtamalla edullisimmat tuotteet ostotilaukselle. Keskittämällä ostot säästät ehkä joissain tuotteissa, mutta voit menettää säästösi ostotilauksen muilla riveillä.

5.

Seuraa ostojen onnistumista

Adminet auttaa vertaamaan tuotteiden laskettuja ja toteutuneita hintoja. Voit myös kurkata ostolaskun tarkastuksen yhteydessä, oletko maksanut tuotteista liikaa.

6.

Hallitse varastoa helpommin

Adminet automatisoi vastaavien tuotteiden varastokirjaukset.

Älä maksa enää ylimääräistä

Tarjouslaskennan paketteihin on valittu tietyt tuotteet. Kukin tukkuri saa lisäksi tietyltä tavarantoimittajalta parhaat ehdot. Tästä kuitenkin seuraa, että millään tukkurilla ei ole parhaat hinnat kaikilla pakettitoimittajan tuotteilla.

Adminetin vastaavia tuotteita käyttämällä lasket tarjouksesi ja teet ostot aina edullisimmilla hinnoilla, pakettien rakenteen mukaisesti. Kun tuotehintasi ovat kunnossa, et joudu nipistämään tarjouksen katteesta.

Tarkista maksoitko liikaa

Vastaavien tuotteiden avulla näet halutessasi ostolaskujen tarkastuksen yhteydessä, miten paljon halvemmalla olisitte voineet saada laskun sisältämät, tai niitä vastaavat tuotteet, jos ne olisi ostettu halvimmasta paikasta. Myös automatisoidut tuotehintojen tarkastukset ovat mahdollisia OVT- ja verkkolaskujen yhteydessä.

Katso asiakasvideo:


Tarvitsetko apua tai lisätietoa?

Täytä oheinen lomake, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian. Voit myös olla meihin suoraan yhteydessä puhelimitse tai sähköpostilla.

Lisää ominaisuuksia

Yleinen hinnasto

Asiakkaillamme on käytössään yli 40 toimittajan ajantasainen hinnasto, josta tuotteet löytyvät helposti.

Tutustu ominaisuuteen

Hinnoittelu

Adminetissä tavaroiden ja töiden hinnoitteluun sekä alennusten määrittelyyn on kattavasti vaihtoehtoja.

Tutustu ominaisuuteen