Yleinen hinnasto

Asiakkaillamme on käytössään yli 40 toimittajan ajantasainen hinnasto, josta tuotteet löytyvät helposti.

Tekee tarjouslaskennasta, ostotarpeiden suunnittelusta, ostotilauksen tekemisestä sekä tietysti hintojen vertailusta vaivatonta ja nopeaa.

Saat tuotteesta kattavasti tietoa, kuten ostohinnan, ostohistorian, myyntihinnan, myyntihistorian, varastosaldot, vastaavat tuotteet ja avoimet tilaukset.

Talotekniikka- ja rakennusalan tuotteiden hinnastot käytössäsi

Kattava ja ajantasainen tuoterekisteri tekee tarjouslaskennasta, ostotarpeiden suunnittelusta, ostotilauksen tekemisestä sekä tietysti hintojen vertailusta vaivatonta ja nopeaa.

Adminet-toiminnanohjausjärjestelmässämme käytössäsi on yleinen hinnasto, josta näppärän tuotehaun avulla löytyy nopeasti ja helposti talotekniikka- ja rakennusalan tuotteen toimittajat ja ajantasaiset hinnat. Hinnat ovat aina viimeisimmän päivityksen mukaiset, sillä vastaamme hintojen päivityksistä puolestasi. Teet samoilla hinnoilla kätevästi myös ostotilaukset suoraan Adminetistä.

Saat tuotteesta kattavasti tietoa, kuten ostohinnan, ostohistorian, myyntihinnan, myyntihistorian, varastosaldot, vastaavat tuotteet ja avoimet tilaukset.

Adminetissä on käytössä myös tarjoushinnat, joilla voit vastaanottaa toimittajien edullisia tarjoushintoja ja ohjata ne halutessaan suoraan oston sopimushinnoiksi. Adminet päivittää puolestasi uuden hinnan, jos tarjoushinta on halvempi, kuin voimassaoleva sopimushinta. Voit tuoda järjestelmään myös omia pakettejasi ja toimittajien hinnastoja, joita ei löydy yleisestä hinnastostamme.

Linkit yleisiin tuotetietokantoihin

Yrityksille on syntynyt uusien direktiivien ja asetusten kautta velvollisuus koota tarkempaa tuotetietoa, jota myös raportoidaan tilaajille. Esim. suoritustasoilmoitus (DoP) lisää rakentamisessa koottavien dokumenttien määrää.

Yleisessä hinnastossa on joillekin tuotealueille käytössä nopeat linkit ulkopuolisiin tuotetietoa sisältäviin tietokantoihin. Sähköhinnastosta pääsee siirtymään Sähkönumerot.fi-palveluun, putkihinnastosta LVI-infoon ja rakennushinnastosta RT Tuotetietoon. Kaikilla tuotteilla ei ole tarjolla samaa tuotesisältöä ja joihinkin tietokantoihin pääsy edellyttää yrityskohtaisen sopimuksen tekemistä tietokannan ylläpitäjän kanssa, joten linkkiä ei ole kaikilla tuotteilla.

Tuotetietokannat yleistyvät ja muuttuvat jatkuvasti. Rakentamisessa esimerkkinä niiden hyödyistä ovat laajimmillaan tuotteet, joille löytyy suoritustasoilmoitus, käyttöturvallisuustiedote ja RT-kortti yhden linkin takaa.


Tarvitsetko apua tai lisätietoa?

Täytä oheinen lomake, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian. Voit myös olla meihin suoraan yhteydessä puhelimitse tai sähköpostilla.

Lisää ominaisuuksia

Hinnoittelu

Adminetissä tavaroiden ja töiden hinnoitteluun sekä alennusten määrittelyyn on kattavasti vaihtoehtoja.

Tutustu ominaisuuteen

Vastaavat tuotteet

Kattavan vastaavien tuotteiden rekisterin löydät vain Adminetistä. Saat käyttöösi toimialan parhaan markkinatiedon ja kustannustehokkuutta ostoihin.

Tutustu ominaisuuteen