Sisäinen laskenta ja moniyrityshallinta

Näet yrityksesi kulujen ja tuottojen jakaantumisen eri osastojen, toimipisteiden ja toimialojen kesken.

Saat sisäiseen laskentaan tarvittavat tiedot järjestelmään tulevien tapahtumien pohjalta automaattisesti.

Tapahtumia käsitellessä ei tarvetta ottaa kantaa kustannuspaikkoihin, osastoihin, toimialoihin tai toimipisteisiin.

Liiketoimintabudjetti voidaan luoda organisaation pohjalta ja seurata toteumaa verrattuna budjettiin.

Tarvitset vain yhdet tunnukset useamman yhtiön ympäristöön pääsemiseksi.

Adminetissä sisäinen laskenta tapahtuu yrityksen tarpeiden mukaisesti. Seurannalla saadaan selville eri osastojen, toimipisteiden tai toimialojen kulujen ja tuottojen jakautuminen sekä kehittyminen.

Enemmän tietoa, vähemmän arvailua

Sisäistä laskentaa varten Adminettiin määritellään yrityksen organisaatiomalli eli toimipisteet, toimialat sekä osastot ja henkilökunta kytketään mallin mukaisiin rakenteisiin.

Organisaatiokaavion pohjalta järjestelmä tuottaa tämän jälkeen sisäiseen laskentaan tarvittavat tiedot järjestelmään tulevien tapahtumien pohjalta automaattisesti. Käyttäjien ei siis tarvitse tapahtumia käsitellessään ottaa kantaa kustannuspaikkoihin, osastoihin, toimialoihin tai toimipisteisiin.

Myös liiketoimintabudjetin voitte luoda yritystasolla tai käytössä olevien osastojen, toimipisteiden tai toimialojen tasolla ja seurata toteutumaa verrattuna budjettiin.

Adminetin sisäisen laskennan hyötyjä

  • Sinun ei tarvitse opetella monimutkaisia asetuksia tai raporttimallien luomista saadaksesi käyttöösi kattavan sisäisen laskennan raportoinnin.
  • Raporttien tulostaminen on helppoa. Jokainen käyttäjä, jolla on oikeudet kyseisiin raportteihin, osaa tulostaa raportit ilman koulutusta. Raportit saa myös helposti Exceliin tai Wordiin jatkokäsittelyä varten.
  • Henkilöstön aikaa tai tilitoimiston kustannuksia säästyy raporttien koostamisesta ja ajamisesta.
  • Tarkalla ja paikkansapitävällä seurannalla pystytään puuttumaan poikkeamiin ajoissa.
  • Seurannan ollessa reaaliaikaista pystytään asettamaan realistisia tavoitteita, ennakoimaan tulevaisuuden tarpeita ja palkitsemaan saavutetuista tuloksista.

Moniyrityshallinta

Mikäli hallinnoitte useamman yrityksen asioita, voitte hyödyntää moniyrityshallinnan toimintoa, joka mahdollistaa samoilla käyttäjätunnuksilla kirjautumisen useamman yrityksen Adminet-ympäristöön.

Jokaisella yrityksellä on oma Adminet-ympäristö, mutta valikosta valitsemalla käyttäjä pystyy yhdellä kirjautumisella vaihtamaan eri yritysten ympäristöjen välillä, jos hänelle on annettu siihen oikeudet.


Tarvitsetko apua tai lisätietoa?

Täytä oheinen lomake, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian. Voit myös olla meihin suoraan yhteydessä puhelimitse tai sähköpostilla.

Lisää ominaisuuksia

Talous- ja projektiseuranta

Adminet on toimialan ainoa ohjelmisto, jossa on porautuva raportointi alkuperäisiin dokumentteihin saakka. Data-analysaattorilla voit kerätä ja analysoida kirjanpidon, projektien hallinnan ja sisäisen laskennan tietoja.

Tutustu ominaisuuteen

Automaattiraportit ja poikkeamaseuranta

Raporttien avulla tiedät reaaliajassa, missä yrityksessäsi mennään ja pystyt reagoimaan nopeasti muuttuviin tilanteisiin.

Tutustu ominaisuuteen

Työntekijäanalyysi ja osaamiset

Työntekijä-analyysillä voit seurata työn tuottavuutta ja kannattavuutta työntekijäkohtaisesti. Adminetin osaamisrekisterillä puolestaan seuraat ja ylläpidät vaivattomasti työntekijöidesi osaamisia.

Tutustu ominaisuuteen