Talous- ja projektiseuranta

Adminet on toimialan ainoa ohjelmisto, jossa on porautuva raportointi alkuperäisiin dokumentteihin saakka. Data-analysaattorilla voit kerätä ja analysoida kirjanpidon, projektien hallinnan ja sisäisen laskennan tietoja.

Pääset syvälle esimerkiksi tuloslaskelman, taseen ja projektien tietoihin – halutessasi aina tosite- tai tuotekooditasolle asti.

Sinun ei tarvitse hyppiä raportilta toiselle, sillä yhdessä raportissa on kaikki tarvittava tieto.

Voit tallentaa itsellesi yritys- ja käyttäjäkohtaisia analyysimalleja, jolloin raportteja ei tarvitse joka kerta rakentaa uudelleen.

Johda tarkemmin luotettavalla tiedolla

Adminetissä saat monipuolista, hyödyllistä ja tarkkaa tietoa yrityksestäsi päätöksenteon tueksi. Pystyt tarkastelemaan yritys-, organisaatio- ja kohderaportteja myös visuaalisessa muodossa ja vertailemaan tietoja monella eri tavalla.

Kirjanpito

Tuloslaskelmasta ja taseesta pääsee parilla klikkauksella vilkaisemaan, kenen asiakkaan tai kohteen tuloista liikevaihto koostuu. Kaikista tiedoista pääsee porautumaan syvemmälle ja syvemmälle eli saat erittäin tarkkaa tietoa yrityksesi tuloista ja kuluista.

Tarjolla on useita erittelytekijöitä:

Esimerkiksi liikevaihdosta voidaan tehdä erittely vastuuhenkilöittäin, josta taas vastuuhenkilön erittely kohteittain ja edelleen kohteen erittely kirjanpitotapahtumittain.

Sisäinen laskenta

Raportointi mahdollistaa erilaisten organisaatioon liittyvien analyysien keräämisen ja niiden toteutumien ja budjettien vertailut sekä erittelyt monin tavoin.

Saat esimerkiksi seuraavat analyysit yrityksestäsi päätöksenteon tueksi:

  • Organisaatioanalyysi
  • Asiakasanalyysi
  • Kohdelajianalyysi
  • Segmenttianalyysi
  • Konsernianalyysi
  • Henkilöanalyysi

Kohdeanalyysit

Kohdeanalyysit ovat käytännössä projektien hallinnan tulosteita.  Käyttöliittymässä voidaan rajata eri tekijöillä raportoitavien kohteiden joukko tai yksittäinen kohdenumero. Tulostevaihtoehdot ovat toteutuma- tai valmiusasteraportti.

Perinteisten raporttivaihtoehtojen lisäksi voidaan eritellä urakoiden va-tilit, eli näet yhdestä raportista urakoiden ydinasiat sekä kirjanpidollisista toteutumista että valmiusasteen mukaisesta tilanteesta.

Katso Rakennus-Kasevan kokemuksia videolta


Tarvitsetko apua tai lisätietoa?

Täytä oheinen lomake, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian. Voit myös olla meihin suoraan yhteydessä puhelimitse tai sähköpostilla.

Lisää ominaisuuksia

Automaattiraportit ja poikkeamaseuranta

Raporttien avulla tiedät reaaliajassa, missä yrityksessäsi mennään ja pystyt reagoimaan nopeasti muuttuviin tilanteisiin.

Tutustu ominaisuuteen

Sisäinen laskenta ja moniyrityshallinta

Näet yrityksesi kulujen ja tuottojen jakaantumisen eri osastojen, toimipisteiden ja toimialojen kesken.

Tutustu ominaisuuteen

Työntekijäanalyysi ja osaamiset

Työntekijä-analyysillä voit seurata työn tuottavuutta ja kannattavuutta työntekijäkohtaisesti. Adminetin osaamisrekisterillä puolestaan seuraat ja ylläpidät vaivattomasti työntekijöidesi osaamisia.

Tutustu ominaisuuteen