Kirjanpito

Yrityksen ei tarvitse toimittaa aineistoa tilitoimistoon ja odotella raportteja, joissa on jo vanhentunutta tietoa. Tietoja ei myöskään tarvitse siirtää järjestelmään paperilta, exceleistä tai muista ohjelmistoista, sillä kaikki tapahtuu Adminetin sisällä.

Automatiikan ansiosta kirjanpito on jatkuvasti reaaliaikainen.

Tieto myynti-, osto- ja kululaskuista sekä palkoista, matkalaskuista, varastosta, urakoista yms. siirtyy automaattisesti kirjanpitoon ja on aina käytettävissä.

Automaattinen osatuloutus antaa koko ajan luotettavan kuvan toiminnasta.

100% paperiton.

Tekee perusrutiinit puolestasi, ei tarvetta hakea erilaisia viitetietoja tai tehdä kirjanpidon ajoja.

Kirjanpito-ohjelma talotekniikkaan, rakentamiseen ja teollisuuteen

Reaaliaikaisen ja sähköisen kirjanpidon merkitys yrityksen toiminnan ohjaamiseen on merkittävä. Kun kirjanpito-ohjelma on olennainen osa yrityksen toiminnanohjausjärjestelmää, kirjanpitoon kertyy tietoa automaattisesti yrityksen päivittäisestä toiminnasta.

Adminet-toiminnanohjausjärjestelmän reaaliaikaisella kirjanpidolla tiedät koko ajan missä mennään, joten ennustaminen ja reagoiminen on helpompaa.

Sähköinen kirjanpito automatisoidusti

Adminetin ydin on automatisointi, siksi myös kirjanpito on jatkuvasti reaaliaikainen. Tieto niin myynti-, osto- ja kululaskuista kuin palkoista, matkalaskuista, varastosta, urakoista yms. siirtyy automaattisesti kirjanpitoon ja on aina käytettävissä. Automaattisen osatulotuksen ansiosta kirjanpidon raportit antavat koko ajan luotettavan kuvan toiminnasta.

Adminetin kirjanpito on 100% paperiton, eli kaikki tositteet ovat sähköisessä muodossa yhdessä järjestelmässä. Adminet tekee myös perusrutiinit puolestanne, joten teidän ei tarvitse hakea erilaisia viitetietoja tai tehdä kirjanpidon ajoja.

Käytännössä automatisoitu kirjanpito tarkoittaa yrittäjälle pienempiä tilitoimistokustannuksia tai oman taloushenkilöstön työpanoksen suuntaamista rutiineista asiantuntijatyöhön sekä talouden seurantaan ja analysointiin.

Myös gryndausyrityksen kirjanpito hoituu ohjelman työkaluilla, sillä Adminetissä perustajaurakoinnin alv-käsittelyt on automatisoitu ja maksuerien laskutusta osakkailta helpotettu.


Tarvitsetko apua tai lisätietoa?

Täytä oheinen lomake, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian. Voit myös olla meihin suoraan yhteydessä puhelimitse tai sähköpostilla.

Lisää ominaisuuksia

Veroilmoitus

Adminet helpottaa veroilmoituksen lähettämistä, sillä se kerää tarvittavia tietoja automaattisesti ja myös valmiin veroilmoituksen saat matkaan sähköisesti suoraan Adminetistä.

Tutustu ominaisuuteen

Maksupääte ja automatisoitu rahaliikenne

Maksupääte toimii yrityksesi verkkopankkina Adminetissä ja sen kautta voit maksaa sellaisia kotimaan maksuja, joita ei kannata kierrättää ostoreskontran kautta.

Tutustu ominaisuuteen