Maksupääte ja automatisoitu rahaliikenne

Maksupääte toimii yrityksesi verkkopankkina Adminetissä ja sen kautta voit maksaa sellaisia kotimaan maksuja, joita ei kannata kierrättää ostoreskontran kautta.

Vain hyväksytyt maksut lähtevät automaattisesti pankkiin.

Voit rajata näkymää eri tietojen perusteella ja tarkastella hyväksymättömiä maksuja.

Maksujen teko nopeasti ja näppärästi maksupäätteeltä

Adminettiä käyttäessäsi yrityksessänne ei tarvitse kirjautua verkkopankkeihin tai erillisiin pankkiohjelmiin. Yrityksesi raha-asiat hoidetaan helposti suoraan samasta ohjelmistosta, jossa yrityksen muutakin liiketoimintaa hallitaan.

Maksupäätteen avulla voit maksaa suoraan sellaisia maksuja, joita ei kannata kierrättää ostoreskontran kautta. Näitä ovat esimerkiksi ennakkoverot, osingot ja vuokrat. Voit tehdä maksupäätteeltä myös toistuvia maksuja tai kopioida aiempia maksuja uuden pohjaksi, jolloin maksujen hoitamiseen käytettävää aikaa saadaan pienennettyä entisestään.

Automatisoidulla rahaliikenteellä säästää aikaa

Automatisoinnilla kaikki pankkiliikenne voidaan hoitaa ajastetusti, jolloin tiliotteet ja viitesuoritusten nouto tapahtuu joka päivä samaan aikaan ja maksut kirjataan tiliotteelta ennen työpäivän alkua.

Automatisoidun rahaliikenteen ansiosta teidän ei tarvitse esimerkiksi:

  • Muodostaa pankkiaineistoja ja lähettää maksuja pankkiin.
  • Noutaa viitesuorituksia ja tiliotteita pankista.
  • Tarkistaa pankkitilin saldoa erillisellä ohjelmalla tai verkkopankilla.
  • Siirtää rahaa pankkitileiltä toisille laskujen maksua varten.
  • Toimittaa tiliotteita mapissa kirjanpitäjälle ja säilyttää niitä paperilla.

Adminetin automatisoituun rahaliikenteeseen voit tutustua lisää täältä.


Tarvitsetko apua tai lisätietoa?

Täytä oheinen lomake, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian. Voit myös olla meihin suoraan yhteydessä puhelimitse tai sähköpostilla.

Lisää ominaisuuksia

Kirjanpito

Yrityksen ei tarvitse toimittaa aineistoa tilitoimistoon ja odotella raportteja, joissa on jo vanhentunutta tietoa. Tietoja ei myöskään tarvitse siirtää järjestelmään paperilta, exceleistä tai muista ohjelmistoista, sillä kaikki tapahtuu Adminetin sisällä.

Tutustu ominaisuuteen

Veroilmoitus

Adminet helpottaa veroilmoituksen lähettämistä, sillä se kerää tarvittavia tietoja automaattisesti ja myös valmiin veroilmoituksen saat matkaan sähköisesti suoraan Adminetistä.

Tutustu ominaisuuteen