Veroilmoitus

Adminet helpottaa veroilmoituksen lähettämistä, sillä se kerää tarvittavia tietoja automaattisesti ja myös valmiin veroilmoituksen saat matkaan sähköisesti suoraan Adminetistä.

Kerää lomakkeelle 6B automaattisesti tulovero- ja varallisuuslaskelmat kirjanpidosta.

Liitelomakkeen 62 tiedot sovellus kerää automaattisesti tase-erittelystä.

Automatiikasta huolimatta tietoja on mahdollista ylläpitää myös käsin.

Ilmoituksesta muodostuu konekielinen aineisto tai voit lähettää sen suoraan Adminetistä.

Saat lähetettyä myös vuosi-ilmoitukset suoraan Adminetistä.

Säästä aikaa ja helpota yrityksesi kirjanpitoa

Veroilmoitus-sovellus automatisoi ja nopeuttaa veroilmoituksen täyttöä keräämällä tiedot kirjanpidosta ja tase-erittelystä sekä tekemällä tarkistukset puolestasi. Ohjelmisto varmistaa, että pakolliset kentät on täytetty, muistuttaa täytettävistä kentistä sekä tarvittavista liitteistä ja huomauttaa kirjanpidossa tapahtuneista muutoksista.

Voit lähettää veroilmoituksen suoraan Adminetistä ja liittää ilmoitukselle kätevästi useita lomakkeita. Katso lista lomakkeista alta!

Adminet kertoo sinulle onnistuiko lähetys ja antaa myös palautteen Verohallinnosta. Lähetetty veroilmoitus jää talteen arkistoon ja liitteitä pystyt toimittamaan myös jälkikäteen. Kun veroilmoitus on tehty kerran, niin uuden veroilmoituksen teko on helppoa kopioimalla aiemmin tehty ilmoitus uuden pohjaksi.

Hoida myös vuosi-ilmoitukset näppärämmin

Vuosi-ilmoitukset saat lähetettyä jatkossa helposti suoraan Adminetistä. Ensimmäisenä täytettävänä ilmoituksena julkaisimme sovellukseen osinkojen vuosi-ilmoituksen lokakuussa 2021.

Osinkojen maksutyyppiin on lisätty myös muistutus osingonjaon pöytäkirjasta sekä automaattinen sähköpostiviesti, joka lähtee kirjanpitäjälle osingon maksusta. Tämän ansiosta varmistetaan, että osingot ja niiden ennakonpidätykset ilmoitetaan verottajalle ajallaan, vaikka tieto osingonnostosta kaiken kiireen keskellä unohtuisi infota kirjanpitäjälle.

Voit lähettää veroilmoituksen 6B-lomakkeen mukana helposti useita liitteitä

 • 62 (Erittely varauksista, arvonmuutoksista ja kuluvan käyttöomaisuuden poistoista)
 • 8A (Luettelo yhteisön omistamista arvopapereista ja arvo-osuuksista)
 • 18 (Luettelo yhteisön käyttöomaisuuskiinteistöistä)
 • 12A (Selvitys verotuksessa vähentämättä jätetyistä poistoista)

 • 65 (Selvitys yhteisöistä ja yhtymistä, joissa omistusosuus on vähintään 10 % sekä annetuista ja saaduista konserniavustuksista)
 • 66 (Selvitys konsernisuhteista verontilitystä varten)
 • 70 (Vaatimus kaksinkertaisen verotuksen poistamiseksi)
 • 71A (Verovapaat luovutusvoitot ja verotuksessa vähennyskelvottomat luovutustappiot)

 • 71B (Veronalaiset luovutusvoitot ja verotuksessa vähennyskelpoiset luovutustappiot)
 • 73 (Erittely osinkotuloista ja muista voitonjaon luonteisista eristä)
 • 79 (Vaatimus elinkeinotoiminnan koulutusvähennyksestä)


Tarvitsetko apua tai lisätietoa?

Täytä oheinen lomake, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian. Voit myös olla meihin suoraan yhteydessä puhelimitse tai sähköpostilla.

Lisää ominaisuuksia

Kirjanpito

Yrityksen ei tarvitse toimittaa aineistoa tilitoimistoon ja odotella raportteja, joissa on jo vanhentunutta tietoa. Tietoja ei myöskään tarvitse siirtää järjestelmään paperilta, exceleistä tai muista ohjelmistoista, sillä kaikki tapahtuu Adminetin sisällä.

Tutustu ominaisuuteen

Maksupääte ja automatisoitu rahaliikenne

Maksupääte toimii yrityksesi verkkopankkina Adminetissä ja sen kautta voit maksaa sellaisia kotimaan maksuja, joita ei kannata kierrättää ostoreskontran kautta.

Tutustu ominaisuuteen