Sähköinen työmääräin

Sähköinen työmääräin on työkalu tilausten hallintaan työn vastaanottamisesta aina asiakkaalta laskuttamiseen saakka.

Tieto kulkee reaaliajassa ilman tiedonsiirtoja.

Helppo töiden kirjaus suoraan työntekijän omasta kännykästä

Sähköinen työmääräin on Adminetin tehokas työkalu tilausten hallintaan työn vastaanottamisesta aina asiakkaalta laskuttamiseen saakka. Adminet on myös mobiili toiminnanohjausjärjestelmä, joten kirjausten teko onnistuu suoraan työmaalta. Sovellusta voi käyttää missä ja milloin vain niin tietokoneella, tabletilla kuin kännykälläkin.

Adminetissä tieto kulkee järjestelmän sisällä reaaliajassa ilman ylimääräisiä tiedonsiirtoja, eli työmaalta täytetty tieto on välittömästi toimistolla – ja päinvastoin.

Työt, tunnit ja tarvikkeet helposti järjestelmään

Työntekijöiden on helppo kirjata sovellukseen tunnit, matkat, ruoka- ja päivärahat sekä tarvikkeet. Tiedot työtunneista siirtyvät automaattisesti työntekijän tuntikortille palkanlaskennan pohjaksi.

Työtapahtumasyöttö-näkymässä voi kirjata näppärästi eri tilausten ja kohteiden työt ja tarvikkeet kerralla vaikka useammalle päivälle.

Tuotteita saa lisättyä näppärillä hakutoiminnoilla esimerkiksi yleisestä hinnastosta tai lisäys voi tulla suoraan ostolaskulta. Tarvikkeet voidaan myös valita noudettavaksi omasta varastosta tai tavarantoimittajalta.

Adminetin sähköisen työmääräimen hyötyjä

  • Maksimoit laskutuksen, kun työntekijäsi kirjaavat työt ja tunnit asiakkaalta laskutettavalla ajalla.
  • Kun tieto kirjataan sähköisesti työmaalta, paperit eivät huku ja mitään ei unohdu laskuttaa. Näin nopeutat myös laskutusta ja rahankiertoa.
  • Töiden ja tarvikkeiden lisääminen on helppoa myös mobiilissa.
  • Tuotekoodeja ei tarvitse muistaa, sillä Adminet ehdottaa sopivaa tuotetta sitä mukaa, kun kuvausta tai koodia kirjoitetaan.
  • Tiedot siirtyvät laskutukseen, palkanlaskentaan ja kirjanpitoon automaattisesti.
  • Tieto on ajan tasalla samanaikaisesti sekä johdolla että työmaalla.
  • Toimistolle ei tarvitse ajella papereiden vuoksi.
  • Samalla työkalulla hoituvat helposti myös urakoiden lisä- ja muutostyöt.

Ovatko työntekijäsi kartalla?

Erityisesti lyhyitä huoltokeikkoja tehtäessä työntekijä joutuu usein ajelemaan paikasta toiseen työtilauksia suorittamaan.

Adminetissä tilauksen toimitustiedoista saa klikattua auki kohteen sijainnin kartalla ja haettua myös reittiohjeet.


Tarvitsetko apua tai lisätietoa?

Täytä oheinen lomake, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian. Voit myös olla meihin suoraan yhteydessä puhelimitse tai sähköpostilla.

Lisää ominaisuuksia

Töiden hallinta

Adminetillä hallitset helposti yrityksesi työtilauskokonaisuuden. Töiden organisointi on tehokasta Adminetin monipuolisella kalenterilla ja kohteisiin liittyviä tehtäviä ylläpidät sekä aikataulutat tehtävien hallinnalla.

Tutustu ominaisuuteen

Työtilaukset

Adminetissä työmaalla tehdyt kirjaukset siirtyvät välittömästi järjestelmässä eteenpäin ja tieto on heti käytettävissä kaikkialla, missä sitä tarvitaan. Automatiikan ansiosta työnjohdon ja toimistotyöntekijöiden aika vapautuu laskutuksesta ja palkkatapahtumien tallentamisesta.

Tutustu ominaisuuteen

Karttanäkymä

Voit tarkastella yrityksesi kohteita ja tilauksia karttanäkymässä, josta saat nopealla silmäyksellä yleiskuvan eri vaiheissa olevista töistä ja voit hyödyntää näkymää esimerkiksi reittien suunnittelussa.

Tutustu ominaisuuteen

Yksikköhinnat

Adminetin Suoritteet-ominaisuuden ansiosta saat tallennettua vakiohinnoiteltuja töitä valmiiksi rekisteriin, jolloin tarjouksen tekeminen ja laskuttaminen on nopeaa.

Tutustu ominaisuuteen

Verkkotilaus nettisivuilta

Verkkotilaus-toiminto helpottaa sekä sinua että asiakastasi, sillä sen avulla asiakas voi tehdä työpyynnön suoraan nettisivuiltasi.

Tutustu ominaisuuteen

Huolto- ja sopimuslaskutus

Huolto- ja sopimuslaskutus helpottaa merkittävästi määrävälein samankaltaisena toistuvaa laskutusta ja sopimuksiin liittyvien töiden, kuten määräaikaishuoltojen organisoimista.

Tutustu ominaisuuteen