Yksikköhinnat

Adminetin Suoritteet-ominaisuuden ansiosta saat tallennettua vakiohinnoiteltuja töitä valmiiksi rekisteriin, jolloin tarjouksen tekeminen ja laskuttaminen on nopeaa.

Suoriterekisteriin saat lisättyä työtilauksilla käytettävät suoritteet ja vuokrattavat laitteet.

Voit kiinnittää suoritteeseen palkkalajin, jolloin siitä tulee ns. henkilösuorite, jonka avulla hallitset suoritepohjaiset palkkaurakat, niiden hinnoittelun, palkanmaksun sekä mahdollisen laskutuksen.

Suoritteilla saat työmaalle tuotot. Ostolaskujen, palkkojen, taloushallinnon ja kalustonhallinnan kautta saat kustannukset. Tiedät siis aina, kuinka työmaalla menee.

Suoriterekisteriin lisäät työtilauksilla käytettävät suoritteet ja vuokrattavat laitteet. Suoritteet ovat yksikköhintaisia tuotteita tai palveluita, kuten tiiveyskoe tai asunnon ovenavaus.

Jos kiinnität suoritteeseen palkkalajin, siitä tulee ns. henkilösuorite, joiden avulla hallitset suoritepohjaiset palkkaurakat, niiden hinnoittelun, palkanmaksun sekä mahdollisen laskutuksen. Henkilösuoritteiksi voit perustaa esimerkiksi seinän maalauksen (e/m2) tai WC-pöntön vaihdon (e/kpl).

Henkilösuoritteiden avulla pystyt hinnoittelemaan sekä laskuttamaan suoritepohjaiset palkkaurakat ja saat ohjattua summat myös suoraan palkanlaskentaan. Henkilösuoritteita voit hyödyntää tilanteissa, jossa työntekijä tekee työn urakalla ja saa siitä korvauksen. Samoin asiakasta veloitetaan urakkahinnalla, mutta suoritemääriin perustuen.

Suoritteiden avulla kirjaat kustannukset myös maksuerinä laskutettaville urakoille. Parhaimmillaan henkilösuoritteiden käytöstä hyötyvät kaikki osapuolet. Töiden kirjaamista voit nopeuttaa määrittämällä työntekijöille suosikkisuoritteet.

Katso esimerkki suoritteiden käytöstä mobiilissa

Suoritteita (yksikköhinnat) ja henkilösuoritteita (palkkoihin vaikuttavat suoritteet) on mahdollista ylläpitää myös mobiilissa ja suoritetapahtumille voidaan syöttää myös omaa selitetekstiä.


Tarvitsetko apua tai lisätietoa?

Täytä oheinen lomake, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian. Voit myös olla meihin suoraan yhteydessä puhelimitse tai sähköpostilla.

Lisää ominaisuuksia

Sähköinen työmääräin

Sähköinen työmääräin on työkalu tilausten hallintaan työn vastaanottamisesta aina asiakkaalta laskuttamiseen saakka.

Tutustu ominaisuuteen

Töiden hallinta

Adminetillä hallitset helposti yrityksesi työtilauskokonaisuuden. Töiden organisointi on tehokasta Adminetin monipuolisella kalenterilla ja kohteisiin liittyviä tehtäviä ylläpidät sekä aikataulutat tehtävien hallinnalla.

Tutustu ominaisuuteen

Työtilaukset

Adminetissä työmaalla tehdyt kirjaukset siirtyvät välittömästi järjestelmässä eteenpäin ja tieto on heti käytettävissä kaikkialla, missä sitä tarvitaan. Automatiikan ansiosta työnjohdon ja toimistotyöntekijöiden aika vapautuu laskutuksesta ja palkkatapahtumien tallentamisesta.

Tutustu ominaisuuteen

Karttanäkymä

Voit tarkastella yrityksesi kohteita ja tilauksia karttanäkymässä, josta saat nopealla silmäyksellä yleiskuvan eri vaiheissa olevista töistä ja voit hyödyntää näkymää esimerkiksi reittien suunnittelussa.

Tutustu ominaisuuteen

Verkkotilaus nettisivuilta

Verkkotilaus-toiminto helpottaa sekä sinua että asiakastasi, sillä sen avulla asiakas voi tehdä työpyynnön suoraan nettisivuiltasi.

Tutustu ominaisuuteen

Huolto- ja sopimuslaskutus

Huolto- ja sopimuslaskutus helpottaa merkittävästi määrävälein samankaltaisena toistuvaa laskutusta ja sopimuksiin liittyvien töiden, kuten määräaikaishuoltojen organisoimista.

Tutustu ominaisuuteen