Adminetin mobiili

Adminetin mobiiliversio kuuluu automaattisesti kaikkien asiakkaidemme palvelupakettiin ja sen avulla tehostat sekä työntekijöiden työtä että kevennät toimiston kuormaa.

Ei ohjelmistoversiopäivityksiä, Adminetin mobiili toimii selaimessa jonka ansiosta käytössäsi on aina ajantasainen järjestelmä.

Mobiilissa käsittelet ostolaskut, työtilausten kirjaukset ja laskutuksen.

Paikasta riippumatta voit hoitaa työtilausten käsittelyn sekä niihin liittyvien tuntien, tarvikkeiden, suoritteiden, vuokralaitteiden ja tehtävien hallinnan.

Työntekijät voivat syöttää lomat sekä poissaolot liitteineen helposti suoraan mobiililaitteella.

Mobiili ERP - Adminet toiminnanohjausjärjestelmä (LVI, Sähkö, Rakennusala, Teollisuus)

Adminetin mobiilissa on helppo käsitellä erilaisia töitä sekä niihin liittyviä tunteja, tarvikkeita, suoritteita ja laitteita suoraan kentältä.  Mobiilissa työntekijät voivat hoitaa kätevästi myös esimerkiksi omiin lomiinsa ja poissaoloihinsa liittyviä asioita, työturvallisuusmittauksia, työaikaleimauksia sekä kulunvalvonnan kirjauksia.

Käyttäjän roolista riippuen mobiilissa pääsee tekemään myös esimerkiksi ostolaskujen käsittelyyn ja laskutukseen liittyviä tehtäviä. Myös Kotopron dokumentointi onnistuu Adminetin mobiiliversion kautta.

Päivitämme ja kehitämme mobiilityökaluja jatkuvasti asiakkaidemme toiveita kuunnellen.

3 syytä valita Adminetin mobiilityökalut

Helppo

Selkeät ja yksinkertaiset toiminnot tuovat tehokkuutta liikkuvaan työhön, vaikka sähköiset toimintatavat eivät olisikaan työntekijän vahvinta osaamisaluetta.

Mobiiliversio toimii eri kokoisilla laitteilla ajasta ja paikasta riippumatta. Yrityksesi eniten käytetyt sovellukset kulkevat taskussa mukana ja ovat aina vain parin painalluksen päässä.

Reaaliaikainen

Mobiili ei ole tietokoneella käytettävästä versiosta erillinen ratkaisu, jossa tietojen siirtäminen mobiilisovellukseen vaatisi tiedonsiirtoa ja päivittämistä.

Adminetin pääohjelmassa avatun tilauksen tiedot ovat heti käytettävissä työmaalla ja kentällä tehdyt kirjaukset näkyvät toimistolla ilman viiveitä tai tietojen hakemista. Voit luottaa siihen, että sinulla on tiedossasi aina viimeisin ja paikkansapitävä tilanne.

Toimintavarma

Sekä Adminetin pääohjelma että mobiili on toteutettu nykyaikaisia teknisiä ratkaisuja hyödyntäen. Sinun ei tarvitse murehtia mahdollisista käyttökatkoista tai ohjelman kaatumisesta.

Voit luottaa siihen, että Adminet toimii vakaasti tilanteessa kuin tilanteessa, olitpa sitten lisäämässä palkkatapahtumaa, hakemassa tuotteita hinnastosta tai laskuttamassa työtilausta asiakkaalta.

Tutustu mobiiliversioon videon avulla


Tarvitsetko apua tai lisätietoa?

Täytä oheinen lomake, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian. Voit myös olla meihin suoraan yhteydessä puhelimitse tai sähköpostilla.