Kassatoiminnot

Kun Adminetin kassalla otetaan vastaan maksusuoritus, kirjautuu myynti valmiina suoraan kirjanpitoon asti. Luet myös plussapisteet samalla korttipäätteellä.

Automatiikka hoitaa hinnastojen päivitykset.

Pankki- ja luottokorttivarmennukset ja -maksujen kohdentaminen sekä korttiprovisioiden jyvitys tapahtuu automaattisesti.

Myynnit kirjautuvat suoraan kirjanpitoon.

Saat meiltä myös sekä käteiskassan ja maksupäätteen.

Kun Adminetin kassalla tehdään korttimyynti, on myynti kirjanpitoa myöten valmis. Adminet noutaa korttitapahtumien viitteet päivittäin ja kohdistaa ne saataviin maksuihin. Myös tiliotteiden nouto on automatisoitu. Käteismyynneistä ohjelma tekee kassaraportin kassan täsmäystä varten.

Laskulle myydyt kaupat voidaan määritellä koontilaskutettaviksi tai laskuttaa heti. Lisäksi kassalla voidaan rahastaa laskuja ja myyntitilauksia.

Myymälähenkilökunnan aikaa vapautuu asiakaspalveluun, kun Adminetin automatiikka hoitaa:

  • hinnastojen päivitykset
  • pankki- ja luottokorttivarmennukset
  • pankki- ja luottokorttisaatavien maksujen automaattisen kohdistamisen ja korttiprovisioiden jyvityksen
  • myyntien kirjauksen kirjanpitoon


Tarvitsetko apua tai lisätietoa?

Täytä oheinen lomake, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian. Voit myös olla meihin suoraan yhteydessä puhelimitse tai sähköpostilla.

Lisää ominaisuuksia

Viivakoodikeräys

Tarvikkeet on helppo kerätä viivakoodinlukijalla myymälässä tai varastossa, minkä ansiosta tiedot saadaan siirrettyä suoraan kassaan, varastolähetteelle, työtilauksiin ja ostotarpeisiin.

Tutustu ominaisuuteen

Myyntitilaukset: Myymälän tarjoukset

Adminetin myyntitilaukset ovat myynnin ja myymälän työkalu. Myyntitilauksilla tehdään asiakkaille tarviketarjoukset ja muutetaan ne tilauksiksi. Myös tarjousten ja tilausten seuranta on helppoa.

Tutustu ominaisuuteen