Myyntitilaukset: Myymälän tarjoukset

Adminetin myyntitilaukset ovat myynnin ja myymälän työkalu. Myyntitilauksilla tehdään asiakkaille tarviketarjoukset ja muutetaan ne tilauksiksi. Myös tarjousten ja tilausten seuranta on helppoa.

Voit kopioida vanhan tilauksen pohjaksi ja muokata hintoja.

Saat lähetettyä tarjouksen suoraan Adminetistä sähköpostitse asiakkaalle.

Kaikki tilaukset ja tarjoukset dokumentteineen arkistoituvat.

Myyntitilauksen tai tarjouksen tekeminen

Työkalulla voi tehdä asiakkaalle tilauksen tai tarjouksen ja muuttaa sen myöhemmin myyntitilaukseksi. Adminet seuraa toimintoja ja kertoo, mikäli myyntitilaus on jäänyt toimittamatta.

Vanhan tilauksen voi kopioida uuden tilauksen pohjaksi ja muokata hintoja tai muita ehtoja. Tuotteen myynti- ja ostohistoria auttavat tarjouksen hinnoittelussa. Myyntitilauksella voidaan hinnoitella tuoterakennetta myös mittatilauksissa.

Myyntitilausrivin tuoterakenteet siirtyvät ja kuormittuvat automaattisesti tuotannon työvaiheiksi ja materiaalitarpeiksi, kun myyntitilauksesta tehdään tuotantotilaus. Materiaalitarpeista muodostuu myös automaattisesti ostoehdotukset. Tarjoukseen tai tilaukseen voi liittää dokumentteja ja lähettää ne Adminetistä sähköpostilla asiakkaalle. Adminet arkistoi kaikki tilaukset ja tarjoukset dokumentteineen.

Myyntitilausprosessi Adminetissä

  1. Tarjous
  2. Tilaus
  3. Tilausvahvistus
  4. Keräilylista
  5. Tuotanto
  6. Toimitus
  7. Laskutuslupa


Tarvitsetko apua tai lisätietoa?

Täytä oheinen lomake, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian. Voit myös olla meihin suoraan yhteydessä puhelimitse tai sähköpostilla.

Lisää ominaisuuksia

Viivakoodikeräys

Tarvikkeet on helppo kerätä viivakoodinlukijalla myymälässä tai varastossa, minkä ansiosta tiedot saadaan siirrettyä suoraan kassaan, varastolähetteelle, työtilauksiin ja ostotarpeisiin.

Tutustu ominaisuuteen

Kassatoiminnot

Kun Adminetin kassalla otetaan vastaan maksusuoritus, kirjautuu myynti valmiina suoraan kirjanpitoon asti. Luet myös plussapisteet samalla korttipäätteellä.

Tutustu ominaisuuteen