Ostotarjouspyynnöt

Ostorjouspyynnöillä kilpailutat vaivattomasti projektien tarvikepotit. Ohjelma täydentää tarjouspyyntöön puolestasi suuren osan perustiedoista ja loput voit poimia kätevästi esimerkiksi ostotarpeista, tarjouslaskennasta tai suoraan tuoterekisteristä. Samalla työkalulla kilapilutat kätevästi myös alihankinnat.

Ostotarjouspyynnöt helpottavat ostojen kilpailuttamista.

Pääset lähettämään ostotarjouspyynnöt suoraan järjestelmästä sähköpostimuodossa valitsemillesi toimittajille.

Hankinnan työkalut tarjouspyyntöihin ja kilpailuttamiseen

Adminet-toiminnanohjausjärjestelmän ostotarjouspyynnöt helpottavat ostojen kilpailuttamista. Pääset lähettämään ostotarjouspyynnöt suoraan järjestelmästä sähköpostimuodossa valitsemillesi toimittajille.

Ohjelma täydentää tarjouspyyntöön puolestasi suuren osan perustiedoista ja loput tiedot voit poimia kätevästi esimerkiksi ostotarpeista, tarjouslaskennasta tai suoraan tuoterekisteristä. Pääset poimimaan myös toimittajat suoraan rekisteristä, jolloin yhteyshenkilöt sähköpostiosoitteineen ovat sinulle valmiina lähetystä varten. Myös alihankinnat kilpailutat kätevästi samalla työkalulla.

Tarjouspyyntöjen teko ja tarjousten vastaanotto on helppoa

Saat järjestelmästä valmiin viestipohjan, jota voit muokata halutessasi ennen lähetystä. Suoraan järjestelmästä sähköpostitse lähetettävän tarjouspyynnön mukaan pääset liittämään valmiin taulukkopohjan töineen ja tarvikkeineen kilpailutettaville toimittajille hintojen täydennystä varten. Näin saat luettua ne takaisin Adminettiin ilman ylimääräistä tietojen kirjaamista.

Hintavertailu tehdään puolestasi

Kun tarjoukset on saatu, järjestelmä tekee vertailun puolestasi, ja näyttää sinulle halvimman toimittajan sekä halvimmat tuotekohtaiset hinnat. Näet hinnat yhdellä vilkaisulla samasta näkymästä, jossa vihreällä on kuvattu edullisin ja punaisella kallein hinta. Toimittajan valinnan jälkeen tarjoushinnat päivittyvät automaattisesti järjestelmään suoraan tarjoukselle tai oston sopimushinnoiksi.

Jos urakan tarvikkeet on kilpailutettu jo tarjousta laskettaessa, kotiutetun urakan tarvikkeet on helppo lähettää uudelle tarjouskierrokselle. Tällä tavalla saat tingittyä hinnat mahdollisimman edullisiksi.

Adminetin ostotarjouspyyntöjen hyötyjä

  • Saat tarjoukset nopeasti yhdellä kertaa usealta toimittajalta.
  • Selviät tarjouspyynnöistä vähällä käsityöllä.
  • Voit liittää mukaan niin paljon liitteitä kuin haluat.
  • Adminet vertailee hinnat puolestasi ja järjestää toimittajat halvimmasta kalleimpaan.
  • Valitun toimittajan hinnat päivittyvät suoraan tarjoukselle tai oston sopimushinnoiksi.

Katso asiakasvideo:


Tarvitsetko apua tai lisätietoa?

Täytä oheinen lomake, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian. Voit myös olla meihin suoraan yhteydessä puhelimitse tai sähköpostilla.

Lisää ominaisuuksia

Ostotarpeet ja -tilaukset

Ostotarvelista toimii ostojen suunnittelun ja hintakilpailutuksen pohjana. Voit tehdä hankintoja suunnitelmallisesti ja keskitetysti kokoamalla ostotarpeita useammalta käyttäjältä ja projektilta.

Tutustu ominaisuuteen

Ostojen hallinta

Hankintoja on helppo suunnitella ja toteuttaa ennakoiden, jotta ostot toteutuvat järkevästi projektin edetessä.

Tutustu ominaisuuteen