Matkalaskut

Työntekijä tallentaa työmatkan tiedot sekä kuitit suoraan sähköiselle matkalaskulle paikasta ja ajasta riippumatta.

Adminetissä matkalaskut saa syötettyä sähköisesti samaan järjestelmään yrityksen muiden toimintojen kanssa.

Matkalaskut siirtyvät suoraan esimiehelle hyväksyttäväksi.

Matkalaskuohjelma talotekniikkaan, rakentamiseen ja teollisuuteen

Adminetissä matkalaskut saa syötettyä sähköisesti samaan järjestelmään yrityksen muiden toimintojen kanssa. Matkalaskut siirtyvät suoraan esimiehelle hyväksyttäväksi.

Työntekijän tallentaessa tiedot suoraan Adminettiin, matkalaskut maksetaan palkanlaskennan rytmistä erillään. Automatiikan ansiosta käytössä on aina voimassaolevat verottajan hyväksymät kustannuskorvausten hinnat, kuten kilometrikorvaus ja päiväraha.

Myös käteisellä tai kortilla tehdyistä ostoksista saa tehtyä näppärästi kululaskun käteiskuittilaskuna.

Matkalaskun teko on helppoa ja tiedot siirtyvät eteenpäin

Työntekijä tallentaa työmatkan tiedot suoraan sähköiselle matkalaskulle paikasta ja ajasta riippumatta. Matkalaskulle tallennetaan tietoa matkan tarkoituksesta ja osallistujista, ja sille voidaan liittää matkaan liittyvät käteiskuitit, kuten hotellilaskut tai pysäköintikuitit. Kuvan saa otettua kätevästi suoraan Adminetin mobiliin kamerasovelluksella.

Matkalaskun kohdistaminen oikealle työlle tai projektille on helppoa. Valmis matkalasku siirtyy esimiehelle hyväksyttäviksi. Jos matkalaskulle määritellään tilaus, rivit siirtyvät myös suoraan laskutukseen. Matkalaskut löytyvät pysyvästi arkistosta.

Hyväksynnän jälkeen suoraan kirjanpitoon ja palkanlaskentaan

Hyväksymättömät matkalaskut ja käteiskuitit näkyvät esimiehen etusivulla avoimissa tehtävissä, josta esimies pääsee tarkastamaan ja hyväksymään matkalaskut. Esimies voi tehdä korjauksia ja muutoksia matkalaskuun sekä ilmoittaa niistä työntekijälle sähköisesti tai siirtää matkalaskun tarvittaessa takaisin työntekijälle muutosten tekoa varten.

Hyväksymällä matkalaskun, se kirjautuu kirjanpitoon ja palkanlaskentaan automaattisesti verottajan vuosi-ilmoitusta varten ja menee maksuun.

Adminetin matkalaskujen hyötyjä

  • Esimiehen hyväksyttyä matkalaskun, hoitaa automatiikka sen saman tien maksuun,
    kirjanpitoon, palkanlaskentaan ja arkistoon verottajan vaatimalla tavalla.
  • Paperisia kuitteja ei tarvitse säilyttää.


Tarvitsetko apua tai lisätietoa?

Täytä oheinen lomake, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian. Voit myös olla meihin suoraan yhteydessä puhelimitse tai sähköpostilla.

Lisää ominaisuuksia

Palkanlaskenta ja lomakalenteri

Adminetissä työntekijät voivat ehdottaa loma-aikansa ja syöttää poissaolot, kuten sairauslomat, esimiehen hyväksyttäväksi suoraan sähköiseen kalenteriin tai Adminetin mobiiliin.

Tutustu ominaisuuteen

Työajanseuranta ja tuntikortti

Työntekijän täyttäessä itse tunnit Adminet-ohjelmistoon säästyy työnjohdolta ja toimistohenkilöiltä aikaa, vältytään virheiltä ja varmistetaan kaikkien tuntien ja tapahtumien laskutus.

Tutustu ominaisuuteen