Työajanseuranta ja tuntikortti

Työntekijän täyttäessä itse tunnit Adminet-ohjelmistoon säästyy työnjohdolta ja toimistohenkilöiltä aikaa, vältytään virheiltä ja varmistetaan kaikkien tuntien ja tapahtumien laskutus.

Tunnit voi täyttää niin tietokoneella kuin mobiililaitteellakin.

Monia vaihtoehtoja erilaisten käyttäjien tarpeisiin urakkaseurannasta tuntilaskutukseen.

Työajanseuranta pystyy kirjaamaan puolestasi mm. erilaiset lisät asettamiesi sääntöjen perusteella.

Helppoa ja tehokasta tuntien kirjaamista

Tuntien kirjaamiseen on useita erilaisia tapoja riippuen yrityksesi töiden luonteesta, mutta niitä kaikkia yhdistää tehokkuus ja ajansäästö, kun tieto siirtyy automaattisesti eteenpäin. Yhtään paperia ei tarvitse heilauttaa suuntaan eikä toiseen, eikä tietoa tarvitse siirtää ohjelmistojen välillä.

Sähköinen tuntikortti täyttyy kätevästi samalla, kun työntekijä merkitsee työlle tehdyt tunnit, kilometrit sekä ruoka- ja päivärahat. Tuntien kirjaaminen onnistuu helposti kännykällä mistä päin maailmaa tahansa.

Valmiit tunnit siirtyvät suoraan esihenkilölle hyväksyttäväksi ja hyväksynnän jälkeen puolestaan palkanlaskentaan. Käytettävät palkkalajit tulevat automaattisesti projektin tyypin mukaan, jolloin työehtosopimus saadaan huomioitua erilaisissa töissä. Tehdyt tunnit on helppoa laskuttaa eteenpäin asiakkaalta, joten laskutus saadaan nopeammaksi ja tarkemmaksi.

Työntekijän syöttämät tapahtumat kohdistuvat aina projektille, kuten rakennustyömaalle tai pienemmälle keikkatilaukselle, jolloin kustannukset tulevat huomioitua samalla töiden ja projektien seurannassa.

Kurkkaa lyhyt esimerkki videoltaTarvitsetko apua tai lisätietoa?

Täytä oheinen lomake, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian. Voit myös olla meihin suoraan yhteydessä puhelimitse tai sähköpostilla.

Lisää ominaisuuksia

Palkanlaskenta ja lomakalenteri

Adminetissä työntekijät voivat ehdottaa loma-aikansa ja syöttää poissaolot, kuten sairauslomat, esimiehen hyväksyttäväksi suoraan sähköiseen kalenteriin tai Adminetin mobiiliin.

Tutustu ominaisuuteen

Matkalaskut

Työntekijä tallentaa työmatkan tiedot sekä kuitit suoraan sähköiselle matkalaskulle paikasta ja ajasta riippumatta.

Tutustu ominaisuuteen