Työajanseuranta ja tuntikortti

Työntekijän täyttäessä itse tunnit Adminet-ohjelmistoon säästyy työnjohdolta ja toimistohenkilöiltä aikaa, vältytään virheiltä ja varmistetaan kaikkien tuntien ja tapahtumien laskutus.

Työaikaleimaukset saa tehtyä mobiililaitteella helposti yhdellä napautuksella.

Tuntien kirjaamiseen on Adminetissä monia vaihtoehtoja erilaisten yritysten tarpeisiin urakkaseurannasta tuntilaskutukseen.

Työajanseuranta pystyy kirjaamaan puolestasi mm. erilaiset lisät asettamiesi sääntöjen perusteella.

Työaikakirjauksista saatte siirrettyä tiedot myös suoraan kulunvalvonnan tietoihin.

Helppoa ja tehokasta tuntien kirjaamista

Tuntien kirjaamiseen on useita erilaisia tapoja riippuen yrityksesi töiden luonteesta, mutta niitä kaikkia yhdistää tehokkuus ja ajansäästö, kun tieto siirtyy automaattisesti eteenpäin. Yhtään paperia ei tarvitse heilauttaa suuntaan eikä toiseen, eikä tietoa tarvitse siirtää ohjelmistojen välillä.

Tuntien kirjaaminen onnistuu helposti kännykällä mistä päin maailmaa tahansa. Sähköinen tuntikortti täyttyy kätevästi samalla, kun työntekijä merkitsee työlle tehdyt tunnit, kilometrit sekä ruoka- ja päivärahat.

Adminetin Työaika -sovelluksella kellotetaan työtunteja siten, että työntekijä voi helposti aloittaa ja lopettaa työn yhdellä napautuksella mobiililaitteellaan. Työntekijä näkee omat työaikaleimauksensa mobiiliversiossa ja hän voi korjata niitä tai lisätä niihin huomioita ennen esihenkilön hyväksyntää.

Kirjausten hyväksyntä ja työajanseuranta näppärästi

Valmiit tunnit siirtyvät suoraan esihenkilölle hyväksyttäväksi ja hyväksynnän jälkeen puolestaan palkanlaskentaan. Käytettävät palkkalajit tulevat automaattisesti projektin tyypin mukaan, jolloin työehtosopimus saadaan huomioitua erilaisissa töissä. Tehdyt tunnit on helppoa laskuttaa eteenpäin asiakkaalta, joten laskutus saadaan nopeammaksi ja tarkemmaksi.

Työntekijän syöttämät tapahtumat saadaan kohdistettua helposti projektille, kuten rakennustyömaalle tai pienemmälle keikkatilaukselle, jolloin kustannukset tulevat huomioitua samalla töiden ja projektien seurannassa.

Työmaiden päätoteuttajana työaikakirjaukset voidaan myös siirtää suoraan kulunvalvonnan tietoihin, jolloin kulunvalvontakirjauksia tai -laitetta ei tarvita erikseen.

Leimauksia voi tarkastella esimerkiksi kalenterimuodossa, jossa lomat, vapaat ja sairauspoissaolot saadaan erottumaan helposti omilla väreillään. Työnjohto näkee myös helposti, keillä työntekijöillä on työajan kellotus käynnissä ja havaitsee helposti tapaukset, joissa lopetusleimaus on unohtunut.

Lisät ja yrityskohtaiset säännöt automaattisesti

Työnjohto saa lisättyä esimerkiksi ilta- ja yölisiä automaattisesti työntekijän tapahtumiin. Säännöt, joiden perusteella lisät muodostetaan, ovat laadittavissa yrityskohtaisesti.

Asetusten puolella on mahdollista määrittää myös esimerkiksi lounastaukojen kestoa ja muita yrityskohtaisia sääntöjä, kuten matkakustannusten korvauksia. Korvausten pohjana olevat välimatkat lasketaan työmaan sijainnin ja työntekijän kotiosoitteen välisen etäisyyden perusteella.

Kurkkaa lyhyt esimerkki videolta tuntien lisäämisestä työlle


Tarvitsetko apua tai lisätietoa?

Täytä oheinen lomake, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian. Voit myös olla meihin suoraan yhteydessä puhelimitse tai sähköpostilla.

Lisää ominaisuuksia

Palkanlaskenta ja lomakalenteri

Adminetissä työntekijät voivat ehdottaa loma-aikansa ja syöttää poissaolot, kuten sairauslomat, esimiehen hyväksyttäväksi suoraan sähköiseen kalenteriin tai Adminetin mobiiliin.

Tutustu ominaisuuteen

Matkalaskut

Työntekijä tallentaa työmatkan tiedot sekä kuitit suoraan sähköiselle matkalaskulle paikasta ja ajasta riippumatta.

Tutustu ominaisuuteen