Projektin seuranta ja raportointi

Adminetin automatisoitu ja reaaliaikainen projektiraportointi tuottaa sinulle erittäin tarkkaa ja monipuolista tietoa projektiesi tilanteesta ilman tietojen etsimistä ja kokoamista. Lisäksi se huolehtii puolestasi rakentamisen viranomaisvelvoitteiden suorittamisesta.

Kohteiden tulo-/menoarvio

Työkalun avulla sekä vertailet eri kohteita että saat kohdekohtaista tietoa laskutuksen, kustannusten ja katteen kehityksestä tulevina kuukausina – vaikka kustannuslajikohtaisesti.

Tutustu ominaisuuteen

Osatuloutusautomatiikka

Osatuloutuksella tasataan urakan tuottoja ja kuluja sen valmistusasteen mukaisesti, jolloin tuloksen ennakointi on helpompaa. Adminetissä osatuloutus toimii automatisoidusti ilman viiveitä ja virhealtista manuaalista työtä, joten tieto projektin tilanteesta saadaan tarkasti, ajantasaisesti ja kustannustehokkaasti.

Tutustu ominaisuuteen

Projektiseuranta

Adminet-toiminnanohjausjärjestelmässä urakoiden ja projektien seuranta on reaaliaikaista eikä automatiikan ansiosta tietoja tarvitse kirjata käsin. Ainutlaatuisen porautuvan raportoinnin ansiosta pääset tarkastelemaan projektisi tuloja ja kuluja erittäin tarkasti vaikka tositetasolla asti.

Tutustu ominaisuuteen

Urakkaraportointi verottajalle

Adminet kerää ja raportoi urakka- ja työntekijätiedot verottajalle kuukausittain valitun tilaajavastuuroolin mukaisesti.

Tutustu ominaisuuteen

Perustajaurakointi ja oman käytön ALV

Adminet helpottaa merkittävästi perustajaurakointikohteiden hallintaa, sillä se hoitaa automaattisesti perustajaurakointiin liittyvät alv-käsittelyt.

Tutustu ominaisuuteen