Kohteiden tulo-/menoarvio

Työkalun avulla sekä vertailet eri kohteita että saat kohdekohtaista tietoa laskutuksen, kustannusten ja katteen kehityksestä tulevina kuukausina – vaikka kustannuslajikohtaisesti.

Auttaa ennustamaan pitkien urakoiden ja projektien toteutumista.

Helpottaa tulevan kassavirran ja rahoituksen suunnittelua.

Vertailet helposti visuaalisten kaavioiden avulla esimerkiksi eri kohteiden katteiden kehittymistä suhteessa muihin kohteisiin.

Tarkastelet kohteiden ennustettua, toteutunutta ja odotettavissa olevaa laskutusta, kustannuksia sekä katteita.

Adminet auttaa talouden suunnittelussa

Pitkien urakkakohteiden tai projektien tulevaa laskutus- ja kustannusvirtaa saadaan kokonaisennusteen lisäksi jaksotettua  ja tarkasteltua Adminetissä tarkemmallakin tasolla.

Vertaamalla kohteiden budjetoitua tai ennustettua laskutusta sekä kustannuksia toteutuneeseen laskutukseen ja kustannuksiin tiedetään, mitä on vielä toteutumatta. Näitä tulossa olevia eriä voidaan jaksottaa monipuolisilla valinnoilla tuleville kuukausille, jolloin saadaan kohdekohtainen tulo- ja menoarvio kunkin kohteen jäljellä oleville kuukausille.

Adminetistä saat raportin, joka kertoo kohteiden kuukausikohtaisen ennusteen ja auttaa sinua tulevan kassavirran ja rahoituksen suunnittelussa. Raportin saat ohjelmistostamme PDF- ja Excel-tulosteiden lisäksi myös graafisena. Voit valita haluatko tarkastella kohteita esimerkiksi laskutuksen, kulujen vai katteen näkökulmasta ja voit myös vertailla kohteita keskenään.


Tarvitsetko apua tai lisätietoa?

Täytä oheinen lomake, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian. Voit myös olla meihin suoraan yhteydessä puhelimitse tai sähköpostilla.

Lisää ominaisuuksia

Osatuloutusautomatiikka

Osatuloutuksella tasataan urakan tuottoja ja kuluja sen valmistusasteen mukaisesti, jolloin tuloksen ennakointi on helpompaa. Adminetissä osatuloutus toimii automatisoidusti ilman viiveitä ja virhealtista manuaalista työtä, joten tieto projektin tilanteesta saadaan tarkasti, ajantasaisesti ja kustannustehokkaasti.

Tutustu ominaisuuteen

Projektiseuranta

Adminet-toiminnanohjausjärjestelmässä urakoiden ja projektien seuranta on reaaliaikaista eikä automatiikan ansiosta tietoja tarvitse kirjata käsin. Ainutlaatuisen porautuvan raportoinnin ansiosta pääset tarkastelemaan projektisi tuloja ja kuluja erittäin tarkasti vaikka tositetasolla asti.

Tutustu ominaisuuteen

Urakkaraportointi verottajalle

Adminet kerää ja raportoi urakka- ja työntekijätiedot verottajalle kuukausittain valitun tilaajavastuuroolin mukaisesti.

Tutustu ominaisuuteen

Perustajaurakointi ja oman käytön ALV

Adminet helpottaa merkittävästi perustajaurakointikohteiden hallintaa, sillä se hoitaa automaattisesti perustajaurakointiin liittyvät alv-käsittelyt.

Tutustu ominaisuuteen