Perustajaurakointi ja oman käytön ALV

Adminet helpottaa merkittävästi perustajaurakointikohteiden hallintaa, sillä se hoitaa automaattisesti perustajaurakointiin liittyvät alv-käsittelyt.

Perustajaurakoinnin alv-käsittelyt hoituvat helposti työmaiden kohde- ja litterarakenteen avulla.

Automatisoidut toiminnot verojen käsittelyyn.

Automatisoidut toiminnot kulujen verokäsittelyyn.

Maksuerien laskuttaminen osakkailta helppoa.

Adminetissä perustajaurakoinnin alv-käsittelyt on automatisoitu ja kaikki perustajaurakoitsijan erilaiset alv-käsittelyt hoituvat asiakkaan toimintaa varten optimoidun kohde- ja litterarakenteen avulla. Adminettiin on kehitetty automatisoidut toiminnot kulujen verokäsittelyyn, joka perustuu yrityksen projektilla käyttämään litterarakenteeseen. Myös maksuerien laskutusta osakkailta on helpotettu.

Adminetin perustajaurakoinnin työkalulla

  1. Laskutat helposti: Luot kohteelle haluamasi määrän maksuerätaulukoita ja pystyt seuraamaan asiakaskohtaisesti maksun tilannetta reskontrasta sekä tarvittaessa perimään maksamattomia suorituksia.
  2. Teet vähemmän rutiinityötä: Pienennät merkittävästi kuun vaihteen rutiinityötä, koska Adminet erittelee ja laskee erilaisilla alv-käytännöillä käsiteltävät kulut puolestasi – riittää, että sinä tai kirjanpitäjäsi tarkistaa valmiit raportit.
  3. Kohdistat vain kulut: Huolehdit projektin aikana vain kustannusten kohdistamisesta oikeille kohteille ja litteroille, Adminet hoitaa loput. Sinun ei tarvitse olla kirjanpidon ammattilainen ja tietää erilaisten kulujen alv-käsittelyä, sillä Adminet tekee erittelyn puolestasi.
  4. Seuraat toteumia tarkasti: Saat täysin vertailukelpoista seurantatietoa toteutuneiden kulujen suhteesta tavoitearvioon, sillä kuukausiraporteilla Adminet erittelee verottomat kulut ja arvonlisäveron osuuden omilla riveillään.

Katso asiakasvideo:


Tarvitsetko apua tai lisätietoa?

Täytä oheinen lomake, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian. Voit myös olla meihin suoraan yhteydessä puhelimitse tai sähköpostilla.

Lisää ominaisuuksia

Kohteiden tulo-/menoarvio

Työkalun avulla sekä vertailet eri kohteita että saat kohdekohtaista tietoa laskutuksen, kustannusten ja katteen kehityksestä tulevina kuukausina – vaikka kustannuslajikohtaisesti.

Tutustu ominaisuuteen

Osatuloutusautomatiikka

Osatuloutuksella tasataan urakan tuottoja ja kuluja sen valmistusasteen mukaisesti, jolloin tuloksen ennakointi on helpompaa. Adminetissä osatuloutus toimii automatisoidusti ilman viiveitä ja virhealtista manuaalista työtä, joten tieto projektin tilanteesta saadaan tarkasti, ajantasaisesti ja kustannustehokkaasti.

Tutustu ominaisuuteen

Projektiseuranta

Adminet-toiminnanohjausjärjestelmässä urakoiden ja projektien seuranta on reaaliaikaista eikä automatiikan ansiosta tietoja tarvitse kirjata käsin. Ainutlaatuisen porautuvan raportoinnin ansiosta pääset tarkastelemaan projektisi tuloja ja kuluja erittäin tarkasti vaikka tositetasolla asti.

Tutustu ominaisuuteen

Urakkaraportointi verottajalle

Adminet kerää ja raportoi urakka- ja työntekijätiedot verottajalle kuukausittain valitun tilaajavastuuroolin mukaisesti.

Tutustu ominaisuuteen