Budjetointi

Adminetissä projektin budjetti syntyy käden käänteessä, olipa se toteutettu tarjoamillamme ratkaisuilla tai ulkoisella tarjouslaskentaohjelmistolla.

Adminetin tarjouslaskennasta siirrät tarjouksen budjetiksi yksinkertaisesti nappia painamalla.

Ulkoisesta tarjouslaskennasta voit luoda budjetin siirtotiedoston avulla.

Budjetointi mahdollistaa laadukkaan projektien seurannan

Edellytyksenä laadukkaalle seurannalle ovat ajantasaiset budjetit ja ennusteet sekä kulujen kohdistaminen oikeille projekteille sitä mukaa kun kuluja syntyy.

Budjetin teko Adminetissä on helppoa, sillä voitetun tarjouksen tiedot saat siirrettyä budjetiksi ja seurannan pohjaksi yhdellä napinpainalluksella. Myös tarvikemassat siirtyvät näppärästi ostotarpeisiin, jossa voit suunnitella ja kilpailuttaa ostot. Halutessasi voit myös luoda budjetin pohjalta maksuerätaulukon sekä kohteen tulo- ja menoarvion. Projektien ja mahdollisen alihankinnan laskutus onnistuu siis näppärästi samassa ohjelmistossa esimerkiksi maksuerien kautta.

Projektin aikana voit tarkentaa alkuperäistä budjettia ennusteen avulla, jolloin saadaan tilanne vastaamaan todellista projektin tilannetta. Ennustamisen avuksi voidaan tarkastella projektin nykytilannetta raporteilta. Raporteilta voit seurata suoraan toteutuneita kuluja budjettiin verrattuna.

Budjetin, ennusteen ja toteuman seuranta ja vertailu sekä tapahtumatason tietoihin porautuminen ohjelmistomme antamilta raporteilta muodostavat ainutlaatuisen työvälineen yrityksille. Projektien ja työmaiden toteumia pystytään seuraamaan jatkuvasti suhteessa alkuperäiseen tavoitteeseen.

Mikäli budjetit ovat kohdillaan ja kulut siististi oikeilla projekteilla, tuloslaskelma tarjoaa Adminetissä oikeaa tietoa päätöksentekoon koko tilikauden ajan.

”Työn hinnoitteluun on tehty Adminettiin valmiit laskentasäännöt ja tavarat haetaan tarjoukselle omasta tuoterekisteristä. Voitettu tarjous siirretään budjetiksi projektiseurantaan ja tehdään maksuerätaulukot.”

Liiketoiminnan budjetointi

Liiketoimintabudjetin voit luoda Adminetissä yritystasolla tai käytössä olevien osastojen, toimipisteiden tai toimialojen tasolla ja seurata toteutumaa verrattuna budjettiin. Saat toteutuneet kulut suoraan pitkälle automatisoidusta ja ajantasaisesta kirjanpidosta.

”Nyt voidaan seurata eri toimipisteiden taloudellista menestystä ja missä mennään sen suhteen. Toiminta on paljon läpinäkyvämpää, kun voimme seurata sitä niin projekti-, yksikkö- kuin yritystasolla.”


Tarvitsetko apua tai lisätietoa?

Täytä oheinen lomake, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian. Voit myös olla meihin suoraan yhteydessä puhelimitse tai sähköpostilla.

Lisää ominaisuuksia

Tocoman Aikataulu

Tocoman Aikataulu on helppokäyttöinen ja monipuolinen, suomalaisten rakennus- ja ohjelmistoalan asiantuntijoiden kehittämä työkalu rakentamisen ajoituksen suunnittelua ja ajanhallintaa varten.

Tutustu ominaisuuteen

Tocoman Laskenta

Laskennan ohjelmilla laadit monipuolisesti ja joustavasti eri tarkkuustasoilla kustannusarvioita suunnittelun ohjaukseen ja tuotantoon.

Tutustu ominaisuuteen

Tavoitearvion seuranta

Adminetissä projektin budjetti syntyy käden käänteessä, olipa se toteutettu tarjoamillamme ratkaisuilla tai ulkoisella tarjouslaskentaohjelmistolla.

Tutustu ominaisuuteen

Vaiheistus

Vaiheistus auttaa sekä urakan suunnittelussa että seurannassa, sillä pystyt siirtämään suunnitellut työtunnit ja tarvikkeet vaiheille ja seurata niiden toteutumista.

Tutustu ominaisuuteen