Tavoitearvion seuranta

Adminetissä projektin budjetti syntyy käden käänteessä, olipa se toteutettu tarjoamillamme ratkaisuilla tai ulkoisella tarjouslaskentaohjelmistolla.

Adminetin tarjouslaskennasta siirrät tarjouksen budjetiksi yksinkertaisesti nappia painamalla.

Tocoman laskennasta teet helposti tavoitearvion suorasiirron Adminettiin seurannan pohjaksi.

Ulkoisesta tarjouslaskennasta voit luoda budjetin siirtotiedoston avulla.

Tavoitearviot saumattomasti taloudelliseen ohjaukseen

Kohteiden tavoitearviot voidaan lukea Adminettiin sähköisesti valmista liittymärajapintaa pitkin Tocomanin kustannuslaskennan ohjelmistosta. Tiedonsiirto perustaa tarvittavat litterat Adminettiin ja tuo suorite- ja panostason tiedot kuten euromäärät kustannuslajeittain sekä määrätiedon oikeille litteroille:

Tocomanin tuotannonsuunnittelun kautta saat puolestaan kätevästi siirrettyä tiedot tavoitteina kohteen litteroille sekä helposti muokattavan pohjan aikataulun suunnittelun pohjaksi.

Sähköinen tiedonsiirto mahdollistaa projektin taloudellisen ohjauksen ja raportoinnin jatkumisen saumattomasti Adminetin puolella. Koska Adminetin litteraseuranta perustuu todellisiin tapahtumiin, projektinhallinnan tiedot ovat reaaliaikaiset ja yhteneväiset kirjanpidon tietojen kanssa.

Litteraseurantaa voi Adminetissä hyödyntää haluamillaan urakoilla ja laskutöillä. Litteraraportilla näkyy kohteen tavoitearvio, toteutuneet ja sitoutuneet kustannukset, ennusteet ja toteutunut laskutus samalla kertaa.

”Pystymme seuraamaan kustannusten tasapainoa ja sitä, että maksuerätaulukot on laadittu etujemme mukaisiksi. Näemme heti, mihin suuntaan projekti menee ja ovatko tietyt kustannukset ylittyneet, joten pystymme tekemään korjausliikkeitä. Mitä nopeammin toteumat ovat tiedossa, sen täsmällisempää toiminta on ja sitä paremmin pystyy reagoimaan. Reaaliaikaisuuden merkitystä ei voi liikaa korostaa.”

Katso Rakennus-Kasevan kokemuksia videolta


Tarvitsetko apua tai lisätietoa?

Täytä oheinen lomake, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian. Voit myös olla meihin suoraan yhteydessä puhelimitse tai sähköpostilla.

Lisää ominaisuuksia

Tocoman Aikataulu

Tocoman Aikataulu on helppokäyttöinen ja monipuolinen, suomalaisten rakennus- ja ohjelmistoalan asiantuntijoiden kehittämä työkalu rakentamisen ajoituksen suunnittelua ja ajanhallintaa varten.

Tutustu ominaisuuteen

Tocoman Laskenta

Laskennan ohjelmilla laadit monipuolisesti ja joustavasti eri tarkkuustasoilla kustannusarvioita suunnittelun ohjaukseen ja tuotantoon.

Tutustu ominaisuuteen

Budjetointi

Adminetissä projektin budjetti syntyy käden käänteessä, olipa se toteutettu tarjoamillamme ratkaisuilla tai ulkoisella tarjouslaskentaohjelmistolla.

Tutustu ominaisuuteen

Vaiheistus

Vaiheistus auttaa sekä urakan suunnittelussa että seurannassa, sillä pystyt siirtämään suunnitellut työtunnit ja tarvikkeet vaiheille ja seurata niiden toteutumista.

Tutustu ominaisuuteen