Vaiheistus

Vaiheistus auttaa sekä urakan suunnittelussa että seurannassa, sillä pystyt siirtämään suunnitellut työtunnit ja tarvikkeet vaiheille ja seurata niiden toteutumista.

Voit aikatauluttaa sekä vaiheistaa urakkasi automaattisesti ja tehdä aikatauluun muokkauksia.

Pystyt suunnittelemaan henkilöiden resursoinnin.

Voit siirtää vaiheille tarjouslaskennassa lasketut työtunnit ja tarvikkeet suoraan ja seurata näiden toteutumista.

Projektikalenterista voit nähdä myös kokonaisresurssitarpeesi kaikkien projektien osalta jopa päivätasolla.

Voit myös kytkeä vaiheiden valmistumisen maksuerätaulukkoon.

Monipuolinen vaiheistus mahdollisimman pienellä vaivalla – 8 esimerkkiä

1.

Automaattinen vaiheistus tarjouksilta

Adminetissä saat vaiheistettua projektit automaattisesti, kun siirrät tarjouksen budjetiksi. Näin tarjouksessa käytettyjä positioita voidaan hyödyntää suoraan vaiheina. Vaiheistus onnistuu tehdä näppärästi myös lisätarjouksille.

2.

Muokkaa yrityksellesi sopivaksi

Voit perustaa vaiheet sekä ylläpitää niitä myös käsin. Adminettiin voit luoda yrityksellenne omia vaiheita ja liittää niihin tarvike- ja työhintaryhmiä haluamallasi tavalla. Vaiheita pääsee muokkaamaan myös projektikohtaisesti.

3.

Vaiheiden aikataulutus

Vaiheiden aikataulutus on mahdollista tehdä Adminetissä automaattisesti esimerkiksi projektin aloitus- tai lopetuspäivämäärää hyödyntäen. Automaattisessa aikataulutuksessa on mahdollista hyödyntää myös edeltävien vaiheiden aikataulutusta siten, että seuraavat vaiheet aikataulutetaan aiempien vaiheiden toteumien perusteella.

4.

Tarpeet, tehtävät, suoritteet ja resursointi

Projektille lasketut tarvike-, työ- ja muut tarpeet saadaan ohjattua vaiheille kätevästi, minkä lisäksi niihin voidaan kytkeä ohjelmistossa tehtäviä ja suoritteita. Voitte myös nimetä valmiiksi oikeat resurssit projektin vaiheille, jolloin kyseisille henkilöille muodostuu vaiheisiin liittyviä töitä automaattisesti.

5.

Vaiheet kalenterissa

Projektin resurssitilanteet näet visuaalisessa muodossa kätevästi kalenterista. Voit tarkastella varauksia vaiheittain tai koko projektin osalta, ja pääset myös ylläpitämään niitä. Näet kalenterista myös vaiheen aikataulun ja keston viemällä hiiren varauksen päälle.

6.

Helpottaa hankintaa

Projektin alkaessa voit suunnitella ostot projektin vaiheiden mukaan tai esimerkiksi tuoteryhmittäin. Tämän jälkeen hankintoja on helppo suunnitella ja toteuttaa ennakoiden, jotta ostot toteutuvat järkevästi projektin edetessä.

7.

Laskutus vaiheiden perusteella

Voit halutessasi kytkeä vaiheiden valmistumisen maksuerätaulukkoon, jolloin vaiheiden valmistumisen jälkeen voit laskuttaa projektia kätevästi maksuerätaulukoiden puolelta.

8.

Vaiheiden seuranta

Adminetissä voit seurata projekteja erittäin monipuolisesti, tarkasti ja ajantasaisesti usealla eri tavalla. Projektin vaiheiden mukaisesti eriteltynä voit seurata esimerkiksi tarviketilannetta ja tarvikkeiden käyttöä verrattuna laskettuun.


Tarvitsetko apua tai lisätietoa?

Täytä oheinen lomake, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian. Voit myös olla meihin suoraan yhteydessä puhelimitse tai sähköpostilla.

Lisää ominaisuuksia

Tocoman Aikataulu

Tocoman Aikataulu on helppokäyttöinen ja monipuolinen, suomalaisten rakennus- ja ohjelmistoalan asiantuntijoiden kehittämä työkalu rakentamisen ajoituksen suunnittelua ja ajanhallintaa varten.

Tutustu ominaisuuteen

Tocoman Laskenta

Laskennan ohjelmilla laadit monipuolisesti ja joustavasti eri tarkkuustasoilla kustannusarvioita suunnittelun ohjaukseen ja tuotantoon.

Tutustu ominaisuuteen

Tavoitearvion seuranta

Adminetissä projektin budjetti syntyy käden käänteessä, olipa se toteutettu tarjoamillamme ratkaisuilla tai ulkoisella tarjouslaskentaohjelmistolla.

Tutustu ominaisuuteen

Budjetointi

Adminetissä projektin budjetti syntyy käden käänteessä, olipa se toteutettu tarjoamillamme ratkaisuilla tai ulkoisella tarjouslaskentaohjelmistolla.

Tutustu ominaisuuteen