Alihankkijan maksuerätaulukot

Alihankinnan maksuerätaulukoita hyödyntämällä varmistat, että alihankintojen laskutus hoituu sovitusti. Adminet sekä muistuttaa henkilöstöäsi maksuerien laskuttamisesta että seuraa sovitun laskutuksen etenemistä.

Pystyt seuraamaan asiakaskohtaisesti maksuerien ajantasaista tilannetta reskontrasta.

Voit periä maksamattomia suorituksia.

Saat vertailukelpoista tietoa.

Alihankinnan maksuerätaulukot Adminetissä

Aliurakan perustaminen

Aliurakka perustetaan Adminetissä maksuerätaulukoksi. Sen erät voi syöttää joko käsin, kopioida toiselta aliurakalta tai lukea sisään tiedostosta. Liitteisiin saat talteen kaikki aliurakkaan liittyvät asiakirjat ja kuvat. Myös erilaisia alihankintoihin liittyviä lomakkeita on mahdollista ylläpitää ja arkistoida ohjelmistossa.

Tarvittaessa saatte hyväksyntäkuittaukset suoraan maksuerätaulukkoon ja lopuksi aliurakka vahvistetaan sopimukseksi, minkä jälkeen erät on mahdollista liittää ostolaskuihin.

Alihankintalaskujen käsittely

Jos alihankintalaskun toimittajalle löytyy hyväksyttyjä maksuerätaulukoita, saadaan ne kätevästi ostolaskujen tiliöintiin, tarkastukseen ja hyväksyntään. Taulukosta voidaan poimia yksi tai useampi erä sen mukaan, mitä laskulla on veloitettu. Haluttaessa eristä muodostuu myös laskurivit sisäisen laskennan kohdistuksineen, jolloin vältytään käsin tiliöinniltä.

Maksuerätaulukoista on mahdollista kohdistaa  eriä takautuvasti jo hyväksyttyihin ostolaskuihin ilman, että sillä on vaikutusta laskusta syntyneisiin kirjauksiin.

Monipuolinen seuranta

Aliurakan laskutuksen tilanteen näet nopeasti  suoraan maksuerätaulukosta liikennevaloväreillä. Tunnistat värien avulla, mitkä erät on laskutettu, laskuttamatta, avoimia tai suljettuja.

Erään liittyvän laskun voit avata maksuerätaulukosta suoraan ja laskurivitkin saat näkyviin laskunumerosta. Myös ostolaskujen arkiston puolelta näkee maksuun hyväksyttyihin ostolaskuihin kohdistetut maksuerät.


Tarvitsetko apua tai lisätietoa?

Täytä oheinen lomake, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian. Voit myös olla meihin suoraan yhteydessä puhelimitse tai sähköpostilla.

Lisää ominaisuuksia

Kalustonhallinta

Kalustonhallinnan avulla hallitset yrityksesi kalustoa ja siihen kohdistuvia toimenpiteitä sekä pidät kaikki kalustoon liittyvät dokumentit varmassa tallessa yhdessä paikassa.

Tutustu ominaisuuteen

Kulunvalvonta

Kulunvalvonta hoituu vaivattomasti älykorttien lukijalaitteella, Adminetin mobiilisovelluksella tai työaikakirjauksista, jotka rekisteröivät kulunvalvontatapahtumat kätevästi ilmoitusvelvollisuuden raportointia varten.

Tutustu ominaisuuteen

TR/MVR -mittaus

Työturvallisuusmittaukset ja niiden raportointi hoituvat helposti vaikka työmaalta käsin.

Tutustu ominaisuuteen

Työmaapäiväkirja

Työmaapäiväkirjallamme varmistat, että tarvittavat dokumentit liitteineen ovat kaikkien osapuolten saatavilla ja varmassa tallessa sähköisessä arkistossa.

Tutustu ominaisuuteen

Konekortti

Kaiken tiedon koneista ja laitteista saat tallennettua konekorteille, joiden lisätiedot on mahdollista rakentaa laiteryhmittäin vapaavalintaisesti.

Tutustu ominaisuuteen