Konekortti

Kaiken tiedon koneista ja laitteista saat tallennettua konekorteille, joiden lisätiedot on mahdollista rakentaa laiteryhmittäin vapaavalintaisesti.

Saat tallennettua koneisiin, ajoneuvoihin ja laitteisiin liittyvät asiakirjat, sopimukset ja ohjeet.

Kaikki tieto laitteista löytyy pysyvästi samasta paikasta.

Konekortti on tekninen tietopakettisi

Laiteinformaation taltioit konekorteille, joiden lisätiedot on mahdollista rakentaa laiteryhmittäin vapaavalintaisesti. Saat tallennettua myös koneisiin, ajoneuvoihin ja laitteisiin liittyvät asiakirjat, sopimukset ja ohjeet. Näin kaikki laitetieto löytyy pysyvästi samasta paikasta.

Saat toimenpiteistä muistutukset

Konekorteille voit kirjata myös laitteisiin kohdistuvat toimenpiteet, kuten huollot, niiden toistuvuuden sekä kunkin tehtävän vastuuhenkilön. Adminet huolehtii toimenpiteiden suorituksesta ajallaan muistuttamalla vastuuhenkilöitä niistä.

Kalusto tarkempaan seurantaan

Vuokrattavat laitteet kohdistat työmaille ja asiakkaille työtilausten käsittelyn kautta. Konekortteja selatessasi näet punaisista ja vihreistä pallosymboleista heti, onko laite varattu.

Koneen kannattavuuden seuranta onnistuu, kun luot kalustolle oman kohteen ja lisäät koneille ja laitteille kustannushinnan. Työtilauksen laskuttaminen kirjaa laitekustannukset kuluksi ko. työlle ja vastaavan summan tuotoksi laitteen kohteelle. Laitteen kohteelle kirjaat tällöin myös sen huoltoihin, varaosiin ja polttoaineisiin liittyvät kulut. Kirjauksilla ei ole vaikutusta ulkoiseen kirjanpitoon, sillä ne kirjautuvat sisäisille tileille.


Tarvitsetko apua tai lisätietoa?

Täytä oheinen lomake, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian. Voit myös olla meihin suoraan yhteydessä puhelimitse tai sähköpostilla.

Lisää ominaisuuksia

Kalustonhallinta

Kalustonhallinnan avulla hallitset yrityksesi kalustoa ja siihen kohdistuvia toimenpiteitä sekä pidät kaikki kalustoon liittyvät dokumentit varmassa tallessa yhdessä paikassa.

Tutustu ominaisuuteen

Alihankkijan maksuerätaulukot

Alihankinnan maksuerätaulukoita hyödyntämällä varmistat, että alihankintojen laskutus hoituu sovitusti. Adminet sekä muistuttaa henkilöstöäsi maksuerien laskuttamisesta että seuraa sovitun laskutuksen etenemistä.

Tutustu ominaisuuteen

Kulunvalvonta

Kulunvalvonta hoituu vaivattomasti älykorttien lukijalaitteella, Adminetin mobiilisovelluksella tai työaikakirjauksista, jotka rekisteröivät kulunvalvontatapahtumat kätevästi ilmoitusvelvollisuuden raportointia varten.

Tutustu ominaisuuteen

TR/MVR -mittaus

Työturvallisuusmittaukset ja niiden raportointi hoituvat helposti vaikka työmaalta käsin.

Tutustu ominaisuuteen

Työmaapäiväkirja

Työmaapäiväkirjallamme varmistat, että tarvittavat dokumentit liitteineen ovat kaikkien osapuolten saatavilla ja varmassa tallessa sähköisessä arkistossa.

Tutustu ominaisuuteen