TR/MVR -mittaus

Työturvallisuusmittaukset ja niiden raportointi hoituvat helposti vaikka työmaalta käsin.

Työturvallisuusmittaus onnistuu myös mobiilisti Adminetissä.

Saat lähetettyä raportit ohjelmistosta suoraan haluamiesi henkilöiden sähköpostiin.

Rakennustyömaiden lakisääteinen kunnossapitotarkastus on mahdollista korvata TR- ja MVR-mittauksilla, jotka teet helposti ja nopeasti Adminetin työturvallisuusmittaukset-sovelluksella.

Työturvallisuusmittaukset ja niiden raportointi hoituvat helposti vaikka työmaalta käsin – myös mobiili työturvallisuusmittaus onnistuu Adminetissä.

Saat lähetettyä raportit ohjelmistosta suoraan haluamiesi henkilöiden sähköpostiin.

Työturvallisuusmittaukset sähköisesti

Säästät aikaa, kun hoidat työturvallisuusmittaukset sähköisesti yhdessä järjestelmässä muiden toimintojen, kuten laskutuksen ja töiden hallinnan kanssa.

Paperilomakkeita ette tarvitse mittauksissa ollenkaan, sillä Adminetissä voit tehdä työmaan TR- ja MVR-mittaukset niin tietokoneella kuin mobiililaitteellakin. Saatte tallennettua välittömästi myös mittauksiin liittyvät huomautukset ja valokuvat työmaan tietoihin.

Adminetissä kertakirjaus riittää aina. Tallennuksen jälkeen mittaukset tallentuvat kerralla oikeaan paikkaan, jossa ne pysyvät varmassa tallessa ja löytyvät helposti myös jälkikäteen.

TR- ja MVR-mittausten raportointi helposti

Adminetissä mitattava työmaa voidaan jakaa kohteen laajuudesta riippuen yhteen tai useampaan mittausalueeseen. Oikeudet valittuihin mittausalueisiin voitte antaa yrityksenne vastuuhenkilöiden lisäksi ulkopuolisen yrityksen edustajille (esim. työsuojelupiiri) tai oman yrityksen työntekijöiden edustajille.

Voitte tehdä työturvallisuusmittausten raportteja yksittäisestä tai useammasta mittauskerrasta ja mittausalueesta tai niiden huomautuksista. TR- ja MVR-mittauksista saatte muodostettua esimerkiksi turvallisuusraportin, jossa on paikat allekirjoituksille. Lisäksi saatte mittauksista havainnollistavia kuvaajia.

Mittaustuloksista muodostettavat raportit voitte lähettää kätevästi suoraan Adminetistä valittujen vastaanottajien sähköposteihin.

Katso asiakasvideo:


Tarvitsetko apua tai lisätietoa?

Täytä oheinen lomake, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian. Voit myös olla meihin suoraan yhteydessä puhelimitse tai sähköpostilla.

Lisää ominaisuuksia

Kalustonhallinta

Kalustonhallinnan avulla hallitset yrityksesi kalustoa ja siihen kohdistuvia toimenpiteitä sekä pidät kaikki kalustoon liittyvät dokumentit varmassa tallessa yhdessä paikassa.

Tutustu ominaisuuteen

Alihankkijan maksuerätaulukot

Alihankinnan maksuerätaulukoita hyödyntämällä varmistat, että alihankintojen laskutus hoituu sovitusti. Adminet sekä muistuttaa henkilöstöäsi maksuerien laskuttamisesta että seuraa sovitun laskutuksen etenemistä.

Tutustu ominaisuuteen

Kulunvalvonta

Kulunvalvonta hoituu vaivattomasti älykorttien lukijalaitteella, Adminetin mobiilisovelluksella tai työaikakirjauksista, jotka rekisteröivät kulunvalvontatapahtumat kätevästi ilmoitusvelvollisuuden raportointia varten.

Tutustu ominaisuuteen

Työmaapäiväkirja

Työmaapäiväkirjallamme varmistat, että tarvittavat dokumentit liitteineen ovat kaikkien osapuolten saatavilla ja varmassa tallessa sähköisessä arkistossa.

Tutustu ominaisuuteen

Konekortti

Kaiken tiedon koneista ja laitteista saat tallennettua konekorteille, joiden lisätiedot on mahdollista rakentaa laiteryhmittäin vapaavalintaisesti.

Tutustu ominaisuuteen