Työmaapäiväkirja

Työmaapäiväkirjallamme varmistat, että tarvittavat dokumentit liitteineen ovat kaikkien osapuolten saatavilla ja varmassa tallessa sähköisessä arkistossa.

Kaikki tiedot ovat aina ajantasalla.

Työmaapäiväkirja on käytettävissä myös mobiiliversiossa, eli voit tehdä kirjaukset helposti suoraan työmaalta.

Valvoja ja tilaajan edustaja pääsevät tekemään omat kuittauksensa suoraan Adminetissä olevaan dokumenttiin.

Sähköinen työmaapäiväkirja talotekniikka- ja rakennusalalle

Adminet-toiminnanohjausjärjestelmän sähköinen työmaapäiväkirja toimii tarpeesi mukaan joko virallisena dokumenttina tai sisäisenä muistiona.

Työmaapäiväkirjallamme varmistat, että tarvittavat dokumentit liitteineen ovat kaikkien osapuolten saatavilla reaaliaikaisesti ja varmassa tallessa jatkoa varten. Työmaapäiväkirja on käytettävissä myös mobiiliversiossa, eli voit tehdä kirjaukset helposti suoraan työmaalta.

Työmaan dokumentointi vaivattomasti

Adminetin työmaapäiväkirja täyttää rakennusurakan yleisten sopimusehtojen työmaapäiväkirjalle asettamat vaatimukset (YSE 1998). Sähköisessä muodossa olevat dokumentit sekä niihin liitetyt asiakirjat, valokuvat ja piirustukset eivät katoa, kastu eivätkä sotkeennu ja ne ovat kaikkien saatavilla reaaliaikaisesti.

Virallinen valvojan hyväksymä sähköinen työmaapäiväkirja toimii ongelmatilanteissa huomattavasti ruutupaperia vahvempana todistusaineistona. Saat halutessasi vaikka koko päiväkirjan pdf-muodossa lähetettäväksi eteenpäin.

Adminetin sähköinen työmaapäiväkirja koostuu päiväkohtaisista sivuista sekä rajattomasta määrästä liitetiedostoja. Näin valokuvat ja muut tarvittavat dokumentit ovat juuri siellä, missä niitä tarvitaan. Saat otettua työmaalta valokuvat kätevästi esimerkiksi puhelimellasi ja liitettyä ne oikean päivän tietoihin.

Valvojan kommentit samaan järjestelmään

Työmaapäiväkirjaan kirjattuihin asioihin saat ulkopuolisilta tahoilta kuittaukset suoraan Adminettiin antamalla esimerkiksi tilaajan edustajalle valvojan tai kommentoijan oikeudet.

Merkinnät ja kuittaukset näkyvät kaikille osapuolille heti tallennuksen jälkeen. Samalla vaivalla sovit ja varmistat siis myös lisätöiden laskutuksen.

Työmaapäiväkirjan säilytys ei vaadi sinulta erikseen mitään toimenpiteitä. Päiväkohtaiset merkinnät liitteineen tallentuvat pysyvään arkistoon, josta tiedot ovat aina selattavissa, tallennettavissa pdf-muodossa ja tulostettavissa edelleenlähetystä varten.

Katso asiakasvideo:


Tarvitsetko apua tai lisätietoa?

Täytä oheinen lomake, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian. Voit myös olla meihin suoraan yhteydessä puhelimitse tai sähköpostilla.

Lisää ominaisuuksia

Kalustonhallinta

Kalustonhallinnan avulla hallitset yrityksesi kalustoa ja siihen kohdistuvia toimenpiteitä sekä pidät kaikki kalustoon liittyvät dokumentit varmassa tallessa yhdessä paikassa.

Tutustu ominaisuuteen

Alihankkijan maksuerätaulukot

Alihankinnan maksuerätaulukoita hyödyntämällä varmistat, että alihankintojen laskutus hoituu sovitusti. Adminet sekä muistuttaa henkilöstöäsi maksuerien laskuttamisesta että seuraa sovitun laskutuksen etenemistä.

Tutustu ominaisuuteen

Kulunvalvonta

Kulunvalvonta hoituu vaivattomasti älykorttien lukijalaitteella, Adminetin mobiilisovelluksella tai työaikakirjauksista, jotka rekisteröivät kulunvalvontatapahtumat kätevästi ilmoitusvelvollisuuden raportointia varten.

Tutustu ominaisuuteen

TR/MVR -mittaus

Työturvallisuusmittaukset ja niiden raportointi hoituvat helposti vaikka työmaalta käsin.

Tutustu ominaisuuteen

Konekortti

Kaiken tiedon koneista ja laitteista saat tallennettua konekorteille, joiden lisätiedot on mahdollista rakentaa laiteryhmittäin vapaavalintaisesti.

Tutustu ominaisuuteen