Kameratoiminnot

Nappaat omalla kännykälläsi helposti kuvat esimerkiksi käteisostokuiteista, jolloin tiedot siirtyvät välittömästi oikean työn alle, eikä sinun tarvitse huolehtia kuittien toimittamisesta toimistoon.

Voit ottaa uusia valokuvia suoraan käteiskuitti-, työtilaus- ja kohdesovelluksissa tai liittää jo otetun kuvan.

Kuitit kohdistuvat suoraan oikeaan paikkaan.

Kameratoiminnoilla olevia kuvia pääset käyttämään monessa taloushallinnon sovelluksessa, joissa on mahdollisuus lisätä liitteitä. Kuvia voi käyttää myös useassa muussakin Adminetin sovelluksessa osana helppoa dokumentinhallintaa. Otettuja kuvia pääset käyttämään yritykselläsi käytössä olevista sovelluksista riippuen mm.

  • Ostolaskujen liitteissä
  • Kassatositteissa
  • Pankkikorttimaksuissa
  • Pankkitileiltä tehtävissä maksuissa
  • Luottokorttilaskujen erittelyssä
  • Tiliotteiden käsittelyssä
  • Käteiskuittilaskuilla


Tarvitsetko apua tai lisätietoa?

Täytä oheinen lomake, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian. Voit myös olla meihin suoraan yhteydessä puhelimitse tai sähköpostilla.

Lisää ominaisuuksia

Sopivin ominaisuus

Laskutus

Adminet koostaa laskutustietoja puolestasi sitä mukaa, kun kirjauksia tehdään ja laskuja saapuu. Ostot ohjautuvat oikealle kohteelle tai tilaajalle ja ovat helposti edelleenlaskutettavissa, ilman yhdenkään ostolaskun läpikäyntiä.

Tutustu ominaisuuteen

Sopivin ominaisuus

Rahaliikenne

Automatiikan ansiosta sinun ei tarvitse kirjautua verkkopankkeihin tai erillisiin pankkiohjelmiin. Rahoitusennusteesta arvioit tarkasti myös tulevia menojasi ja tulojasi.

Tutustu ominaisuuteen

Sopivin ominaisuus

Tilinpäätös

Adminet tuo helpotusta tilinpäätöksen laatimiseen, sillä tilinpäätöksen koostaminen liitetietoineen tapahtuu automatiikkaa hyödyntäen.

Tutustu ominaisuuteen

Sopivin ominaisuus

Kirjanpito ja palkkahallinto

Adminet koostaa kirjanpitotietoa sekä palkka-aineistoa sitä mukaa, kun yrityksessäsi hoidetaan päivittäisiä töitä. Kun kirjanpito on kiinteä osa toiminnanohjausjärjestelmää, saat kirjanpidosta aina ajantasaista ja luotettavaa tietoa.

Tutustu ominaisuuteen

Sopivin ominaisuus

Ostolasku

Ostolaskujen käsittely ja hallinta on pitkälle automatisoitu, jolloin käsittelyprosessista saadaan poistettua useita työvaiheita. Kaikki laskut saapuvat Adminettiin, joten käyttäjän tehtäväksi jää vain laskujen tarkistus ja maksuun hyväksyminen.

Tutustu ominaisuuteen