Kirjanpito ja palkkahallinto

Adminet koostaa kirjanpitotietoa sekä palkka-aineistoa sitä mukaa, kun yrityksessäsi hoidetaan päivittäisiä töitä. Kun kirjanpito on kiinteä osa toiminnanohjausjärjestelmää, saat kirjanpidosta aina ajantasaista ja luotettavaa tietoa.

Kirjanpidon tai palkanlaskennan aineistoa ei tarvitse toimittaa tilitoimistoon.

Ei tarvitse odotella raportteja, joissa on jo vanhentunutta tietoa.

Tietoja ei tarvitse siirtää järjestelmään paperilta, exceleistä tai muista ohjelmistoista.

Tiedot ovat aina ajantasalla ja voit luottaa niiden paikkansapitävyyteen.

Automatiikalla helpotusta kirjanpitoon ja palkkahallintoon

Ajantasaisen kirjanpidon ansiosta tiedät aina yrityksesi todellisen tilanteen ja pystyt ennakoimaan paremmin tulevaa. Kirjanpito muodostuu automaattisesti Adminetin sisällä päivittäisistä kirjauksista, jolloin erillistä tietojen kasaamista papereista, exceleistä tai muista ohjelmistoista ei tarvita. Teidän ei myöskään tarvitse toimittaa aineistoa tilitoimistoon ja odotella raportteja, joissa on jo vanhentunutta tietoa.

Myynti-, osto- ja kululaskut

Myyntilaskut tiliöityvät ja kirjautuvat kirjanpitoon automaattisesti, kun laskut on hyväksytty (laskutuslupa annettu). Osto- ja kululaskut tulevat sähköisesti, tiliöityvät ja kirjautuvat kirjanpitoon hyväksymisen jälkeen.

Laskutus

Palkat

Verotiliautomatiikka kirjaa sotut ja ennakot, automaattimaksatuksen hoitaessa niiden maksamisen. Lakisääteiset vakuutukset, lomat, sairauslomat ja työajanlyhennysvapaat kirjautuvat palkkojen hyväksymisen yhteydessä automaattisesti kuluiksi ja veloiksi.

Palkanlaskenta

Käteiskuitit ja matkalaskut

Palvelun tai tuotteen ostaja skannaa kuitit tai ottaa niistä Adminetin mobiiliversiossa kuvat, sekä lisää tiedon, mitä ostos koski ja mihin se kohdistuu. Esimiehen hyväksyntä siirtää tapahtuman kirjanpitoon ja kulu maksetaan ostajan tilille. Kuitteja ei tarvitse säilyttää erikseen, sillä ne ovat tallessa sähköisessä arkistossa.

Matkalaskut

Myymälä ja varastomyynti

Käteismyynnit kirjautuvat automatiikalla myynniksi ja korttimyynnit saataviksi. Luottokunnalta tai kortinantajalta tulevat maksut kohdistuvat kyseisiin saataviin ja kirjautuvat kirjanpitoon automatiikalla.

Myymälätoiminnot

Varasto-otot ja palautukset

Varasto-otot ja -palautukset kirjautuvat kirjanpitoon ja järjestelmä tekee jokaisesta tapahtumasta automaattisesti varastolähetteen.

Varastonhallinta

Urakat ja projektivalvonta

Kirjanpito-ohjelman automatiikka kirjaa maksuerät ennakkomaksuihin. Perjantaisin ja kuukauden viimeinen päivä järjestelmä laskee urakoiden valmiusasteen ja osatulouttaa urakat automatiikalla. Näin kirjanpito on aina ajan tasalla.

Osatuloutusautomatiikka

Jaksotukset

Adminet hoitaa jaksotukset, esimerkiksi kaluston poistot ja lainoista aiheutuvat korot, tehtyjen suunnitelmien mukaisesti kuukausittain automatisoidusti.

Taloushallinto

Tapahtumasiirrot

Tapahtumasiirroilla korjaat takautuvasti kirjanpitoon virheellisesti kohdistettuja työ-, tarvike- ja muita kustannuksia kohteelta tai työtilaukselta toiselle.

Kirjanpito

Kirjanpitäjän ja tilintarkastajan ruutu

Kirjanpitäjän ruudulla kirjanpitäjä pääsee kätevästi hakemaan tai selaamaan tapahtumia. Kirjanpitäjä voi tarkastella tapahtumiin liittyviä tositteita sekä tehdä korjausvientejä ja muistiotositteita. Tilintarkastajan oikeuksilla ei voi tehdä kirjauksia Adminettiin, oikeudet oikeuttavat ainoastaan kirjanpitoaineiston tarkasteluun.

Tilinpäätös


Tarvitsetko apua tai lisätietoa?

Täytä oheinen lomake, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian. Voit myös olla meihin suoraan yhteydessä puhelimitse tai sähköpostilla.

Lisää ominaisuuksia

Laskutus

Adminet koostaa laskutustietoja puolestasi sitä mukaa, kun kirjauksia tehdään ja laskuja saapuu. Ostot ohjautuvat oikealle kohteelle tai tilaajalle ja ovat helposti edelleenlaskutettavissa, ilman yhdenkään ostolaskun läpikäyntiä.

Tutustu ominaisuuteen

Rahaliikenne

Automatiikan ansiosta sinun ei tarvitse kirjautua verkkopankkeihin tai erillisiin pankkiohjelmiin. Rahoitusennusteesta arvioit tarkasti myös tulevia menojasi ja tulojasi.

Tutustu ominaisuuteen

Tilinpäätös

Adminet tuo helpotusta tilinpäätöksen laatimiseen, sillä tilinpäätöksen koostaminen liitetietoineen tapahtuu automatiikkaa hyödyntäen.

Tutustu ominaisuuteen

Kameratoiminnot

Nappaat omalla kännykälläsi helposti kuvat esimerkiksi käteisostokuiteista, jolloin tiedot siirtyvät välittömästi oikean työn alle, eikä sinun tarvitse huolehtia kuittien toimittamisesta toimistoon.

Tutustu ominaisuuteen

Ostolasku

Ostolaskujen käsittely ja hallinta on pitkälle automatisoitu, jolloin käsittelyprosessista saadaan poistettua useita työvaiheita. Kaikki laskut saapuvat Adminettiin, joten käyttäjän tehtäväksi jää vain laskujen tarkistus ja maksuun hyväksyminen.

Tutustu ominaisuuteen