Laskutus

Adminet koostaa laskutustietoja puolestasi sitä mukaa, kun kirjauksia tehdään ja laskuja saapuu. Ostot ohjautuvat oikealle kohteelle tai tilaajalle ja ovat helposti edelleenlaskutettavissa, ilman yhdenkään ostolaskun läpikäyntiä.

Automatiikka poistaa merkittävästi käsin tehtävän työn määrää myyntilaskujen koostamisesta ja lähettämisestä.

Helppo ja nopea laskutus nopeuttaa rahan kiertoa.

Voit olla aina varma, ettei mitään jää laskuttamatta.

Paljon enemmän kuin pelkkä laskutusohjelma

Adminet-toiminnanohjausjärjestelmän ratkaisu myyntilaskujen koostamiseen ja lähettämiseen poistaa merkittävästi käsin tehtävän työn määrää. Niin projektien kuin keikkatöidenkin laskutus on tehty helpoksi ja nopeaksi.

Adminetissä ostot ohjautuvat oikealle kohteelle tai tilaajalle ja ovat helposti edelleenlaskutettavissa. Saat siis laskutettua kaikki kohteen tarvikkeet tarvittavat yleiskustannuslisät ja muut toimialasi erikoisuudet huomioiden käymättä läpi yhtäkään ostolaskua.

7 esimerkkiä: Adminetissä laskutat…

1.

Automatisoidusti

Adminet hoitaa puolestasi laskujen postituksen vastaanottajalle joko verkkolaskuina, sähköpostilaskuna tai postin kautta paperisina kirjeinä. Työvaiheina jää pois laskujen tulostus, kuoritus ja postitus. Järjestelmän automatiikka noutaa ja kohdistaa myös asiakkaiden viitesuoritukset laskuihin sekä lähettää muistutukset, jos asiakkaan suoritus on myöhässä määritellyn ajan. Tarvittaessa saatte tehtyä myös perinnän helposti suoraan ohjelmistosta.

2.

Yrityksesi näköisesti

Myyntilaskut on mahdollista muodostaa juuri yrityksen käytäntöihin sopivalla tavalla.

Voit määritellä laskun ulkoasuun liittyviä ja laskulle tulostuvia tietoja, kuten lisätä laskupohjaan yrityksesi logon sekä valita, tulostetaanko tuotekoodit ja työntekijöiden veronumerot laskuille.

3.

Mobiilisti

Adminetin laskutus onnistuu myös mobiilisti. Laskutus- ja palkkatapahtumien kirjaus tapahtuu kätevästi samalla, kun tilaukselle lisätään töitä ja tarvikkeita. Laskuttamaton työ tulee vastuuhenkilön tarkastettavaksi sen jälkeen, kun se on merkitty kentällä valmiiksi. Työtilaukselta löytyvät eriteltyinä työntekijöiden syöttämät työt ja tavarat.

Laskuttaa voi koko työtilauksen tai tehdä välilaskun valituista riveistä. Laskutusluvan jälkeen lasku lähtee asiakkaalle automatisoidusti. Tarvittaessa laskuihin saa mukaan myös liitteitä.

4.

Maksuerissä

Urakkaa voit laskuttaa helposti maksuerätaulukkoon määriteltyjen maksuerien mukaan. Työn valmistuttua loppulasku muotoillaan laskuttamattomista maksueristä ja hyvitettävistä (laskutetuista) ennakoista. Loppulaskun tulostus merkitsee maksuerätaulukon valmiiksi.

Hallitset maksuerien kautta näppärästi myös mahdolliset alihankinnat.

5.

Sopimuksiin perustuen

Adminetin huolto- ja sopimuslaskutus helpottaa merkittävästi määrävälein samankaltaisena toistuvaa laskutusta ja sopimuksiin liittyvien töiden, kuten määräaikaishuoltojen organisoimista.

Lue lisää
6.

Suoritteina

Adminetin Suoritteet-ominaisuuden ansiosta saat tallennettua vakiohinnoiteltuja töitä valmiiksi rekisteriin, jolloin tarjouksen tekeminen ja laskuttaminen on nopeaa.

Lue lisää
7.

Factoring-laskutuksena

Adminetissä Factoringlaskut muodostetaan normaalisti työtilausten, sopimusten, maksuerätaulukoiden ja laskutustapahtumien kautta. Laskut lähtevät automaattisesti verkkolaskuina operaattorille, joka välittää laskut eteenpäin loppuasiakkaalle ja rahoitusyhtiöön.

Lue lisää
8.

YSE-hinnoitteluna

Rakentamisen urakkahinnoittelussa voit käyttää myös YSE-hinnoittelua, jolloin projektikohtaisesti sovittu yleiskustannuslisä lasketaan erilliselle riville joko ostonetto- tai ostobruttohinnoista.

YSE-hinnoiteltavan kohteen työtilauksista tulee oletuksena YSE-tilauksia, joilla yleiskustannuslisät huomioidaan laskutettaessa. Laskuliitteiksi voit lisätä ostolaskujen kuvat.


Tarvitsetko apua tai lisätietoa?

Täytä oheinen lomake, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian. Voit myös olla meihin suoraan yhteydessä puhelimitse tai sähköpostilla.

Lisää ominaisuuksia

Rahaliikenne

Automatiikan ansiosta sinun ei tarvitse kirjautua verkkopankkeihin tai erillisiin pankkiohjelmiin. Rahoitusennusteesta arvioit tarkasti myös tulevia menojasi ja tulojasi.

Tutustu ominaisuuteen

Tilinpäätös

Adminet tuo helpotusta tilinpäätöksen laatimiseen, sillä tilinpäätöksen koostaminen liitetietoineen tapahtuu automatiikkaa hyödyntäen.

Tutustu ominaisuuteen

Kirjanpito ja palkkahallinto

Adminet koostaa kirjanpitotietoa sekä palkka-aineistoa sitä mukaa, kun yrityksessäsi hoidetaan päivittäisiä töitä. Kun kirjanpito on kiinteä osa toiminnanohjausjärjestelmää, saat kirjanpidosta aina ajantasaista ja luotettavaa tietoa.

Tutustu ominaisuuteen

Kameratoiminnot

Nappaat omalla kännykälläsi helposti kuvat esimerkiksi käteisostokuiteista, jolloin tiedot siirtyvät välittömästi oikean työn alle, eikä sinun tarvitse huolehtia kuittien toimittamisesta toimistoon.

Tutustu ominaisuuteen

Ostolasku

Ostolaskujen käsittely ja hallinta on pitkälle automatisoitu, jolloin käsittelyprosessista saadaan poistettua useita työvaiheita. Kaikki laskut saapuvat Adminettiin, joten käyttäjän tehtäväksi jää vain laskujen tarkistus ja maksuun hyväksyminen.

Tutustu ominaisuuteen