Ostolasku

Ostolaskujen käsittely ja hallinta on pitkälle automatisoitu, jolloin käsittelyprosessista saadaan poistettua useita työvaiheita. Kaikki laskut saapuvat Adminettiin, joten käyttäjän tehtäväksi jää vain laskujen tarkistus ja maksuun hyväksyminen.

Ei enää paperisten laskujen käsittelyä.

Järjestelmä näyttää sinulle hintaeron alkuperäisen tilauksen ja laskun välillä.

Ostot ohjautuvat aina oikealle kohteelle tai tilaajalle.

Varmistaa edelleenlaskuttamisen.

Tiedot siirtyvät automaattisesti kirjanpitoon.

Ostolaskujen käsittely automatisoidusti

Adminet-toiminnanohjausjärjestelmässä ostolaskujen käsittely ja hallinta on pitkälle automatisoitu, jolloin käsittelyprosessista saadaan poistettua useita työvaiheita. Kaikki laskut saapuvat Adminettiin, joten käyttäjän tehtäväksi jää vain laskujen tarkistus ja maksuun hyväksyminen.

Laskut arkistoituvat automaattisesti, jolloin niitä on helppo selailla tai laskuttaa eteenpäin.

Adminetin ostolaskujen hyötyjä

  • Ei enää paperisten laskujen käsittelyä.
  • Järjestelmä näyttää sinulle hintaeron tilauksen ja laskun välillä.
  • Ostot ohjautuvat aina oikealle kohteelle tai tilaajalle.
  • Varmistaa edelleenlaskuttamisen.
  • Tiedot siirtyvät automaattisesti kirjanpitoon.

Ostolaskujen tarkastus on helppoa

Adminet täsmäyttää rivien summat laskun summaan puolestasi ja ilmoittaa, jos niissä on eroa. Voit myös ostolaskua tarkastaessasi tarkistaa, olisiko tilatuista tuotteista ollut edullisempia vaihtoehtoja. Hintoja voidaan verrata hinnastoon, jolloin hintoja verrataan saman tuotekoodin eri toimittajien hintojen välillä.

Jos hankit käyttöösi vastaavien tuotteiden rekisterin, vertaa Adminet hintoja useiden toisiaan vastaavien tuotteiden tuotekoodien välillä.

Rutiinityön määrä yrityksessäsi vähenee entisestään, kun Adminet oppii tiliöimään ostolaskut puolestasi. Järjestelmässä on yli 900 toimittajaa, joiden tiliöinnit on automatisoitu. Kaikki lasku- ja maksutiedot siirtyvät automaattisesti kirjanpitoon.

Edelleenlaskuta rivit tehokkaasti

Laskutöille ostetut rivit Adminet ehdottaa laskutettaviksi. Voit muokata laskutettavia määriä tai valita myös urakkatöille ostetut laskutettaviksi. Muuten urakalle ostetut tuotteet kertyvät kuluiksi. Adminettiin jää jälki kaikesta ostetusta ja näin saat varmistettua, että kaikki tulee laskutettua.

Automatisoitu laskujen maksatus

Hyväksytyt laskut menevät automaattisesti maksuun erä-, kassa-alennus- tai muuna haluttuna maksupäivänä. Adminet maksaa laskut automaattisesti määrätyltä tililtä, ja jos rahat eivät riitä yhdellä tilillä, kerää järjestelmä summan automaattisesti eri tileiltä.

Halutessasi automaattinen maksatus voidaan poistaa käytöstä, jolloin voit antaa maksuluvat käsin. Adminettiä käytettäessä ei siltikään tarvita erillisiä pankkiohjelmia.

Käsittele ostolaskut helposti myös mobiilissa

Adminetin mobiilissa selaat, kohdistat, kommentoit ja kuittaat helposti myös sinulle hyväksyttäväksi ohjatut ostolaskut. Voit myös palauttaa laskuja tarkastettaviksi tai lähettää tiliöitäviksi. Pystyt tarkastelemaan laskun kiertohistoriaa, ylläpitämään sisäisen laskennan kohdistuksia, tarkastelemaan laskurivejä ja ylläpitämään niiden laskutusohjauksia sekä tarkastelemaan laskun käsittelijöiden huomautuksia ja lisäämään omat kommenttisi.

Adminet huomauttaa, jos esimerkiksi laskun tiliöinnissä on puutteita tai laskun summa ei vastaa alkuperäisen tilauksen summaa.


Tarvitsetko apua tai lisätietoa?

Täytä oheinen lomake, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian. Voit myös olla meihin suoraan yhteydessä puhelimitse tai sähköpostilla.

Lisää ominaisuuksia

Laskutus

Adminet koostaa laskutustietoja puolestasi sitä mukaa, kun kirjauksia tehdään ja laskuja saapuu. Ostot ohjautuvat oikealle kohteelle tai tilaajalle ja ovat helposti edelleenlaskutettavissa, ilman yhdenkään ostolaskun läpikäyntiä.

Tutustu ominaisuuteen

Rahaliikenne

Automatiikan ansiosta sinun ei tarvitse kirjautua verkkopankkeihin tai erillisiin pankkiohjelmiin. Rahoitusennusteesta arvioit tarkasti myös tulevia menojasi ja tulojasi.

Tutustu ominaisuuteen

Tilinpäätös

Adminet tuo helpotusta tilinpäätöksen laatimiseen, sillä tilinpäätöksen koostaminen liitetietoineen tapahtuu automatiikkaa hyödyntäen.

Tutustu ominaisuuteen

Kirjanpito ja palkkahallinto

Adminet koostaa kirjanpitotietoa sekä palkka-aineistoa sitä mukaa, kun yrityksessäsi hoidetaan päivittäisiä töitä. Kun kirjanpito on kiinteä osa toiminnanohjausjärjestelmää, saat kirjanpidosta aina ajantasaista ja luotettavaa tietoa.

Tutustu ominaisuuteen

Kameratoiminnot

Nappaat omalla kännykälläsi helposti kuvat esimerkiksi käteisostokuiteista, jolloin tiedot siirtyvät välittömästi oikean työn alle, eikä sinun tarvitse huolehtia kuittien toimittamisesta toimistoon.

Tutustu ominaisuuteen