Rahaliikenne

Automatiikan ansiosta sinun ei tarvitse kirjautua verkkopankkeihin tai erillisiin pankkiohjelmiin. Rahoitusennusteesta arvioit tarkasti myös tulevia menojasi ja tulojasi.

Rahaliikenteen hoitamiseen käytettävä aika vähenee.

Tieto yrityksen maksetuista ja maksamattomista laskuista on nähtävissä milloin tahansa.

Pankkiyhteys toimii luotettavasti ja varmasti ja paperin määrä toimistolla vähenee, kun tiliotteet löytyvät sähköisestä arkistosta.

Automatisoinnilla kaikki pankkiliikenne voidaan hoitaa ajastetusti, jolloin tiliotteet ja viitesuoritusten nouto tapahtuu joka päivä samaan aikaan ja maksut kirjataan tiliotteelta ennen työpäivän alkua.

Tietojen tarkastaminen onnistuu mistä ja milloin vain, kunhan käytössäsi on nettiyhteys. Pankkiyhteys ohjelmistosta toimii luotettavasti ja varmasti, minkä lisäksi tiliotteet löytyvät sähköisestä arkistosta. Adminetissä näet myös yrityksesi pankkitilien ajantasaiset tiedot kätevästi yhdessä näkymässä.

Esimerkkejä Adminetin rahaliikenteestä käytännössä

Osto- ja kululaskut

Saat tiedon uusista laskuista Adminetin etusivun ilmoituksiin ja halutessanne myös sähköpostiin. Ohjelmisto maksaa laskut automatisoidusti niiden tarkastuksen ja hyväksynnän jälkeen.

Adminetille annetaan tilien käyttöoikeus, jolloin järjestelmä kerää tileiltä toivomassanne järjestyksessä rahat laskun maksuun ilman, että rahoja tarvitsee siirrellä pankkitililtä toiselle. Voitte myös itse ohjata maksatusta.

Tiliotteiden käsittely

Tiliotteiden automaattinouto kaikilta yrityksen tileiltä, tapahtumien automaattinen käsittely ja kirjaus kirjanpitoon tapahtuvat päivittäin.

Adminet hoitaa puolestanne myös tilien automaattisen täsmäytyksen ja tiliotteiden arkistoinnin tiliotearkistoon.

Myyntilaskujen suoritukset

Adminet noutaa viitesuoritukset pankeista, ja tiliöinti sekä kohdistus laskuille tapahtuu automaattisesti päivittäin.

Pankki- ja luottokorttimyynnit sekä suoritukset

Pankki- ja luottokorttitapahtumien varmennukset, kortinantajien suoritusten kohdistus ja tiliöinti sekä korttiprovisioiden jyvitys tapahtumille hoituvat automaattisesti.

Palkat

Kun palkat on hyväksytty, Adminet hoitaa palkkojen maksatuksen automaattisesti ja kirjaa sotut ja ennakot OmaVero-palveluun. Adminet tekee automaattisesti palkkojen maksatusnoudon, josta ne voi halutessaan maksaa itsekin.

Matkalaskut ja käteiskuitit

Työntekijä voi skannata tai kuvata ohjelmistoon pankkikortti- ja käteiskuitit ja kertoa, mitä ostos koski ja mihin se kohdistuu. Esimiehen hyväksynnän jälkeen käteisostosta menee automaattisesti maksu ostajalle ja tieto siirtyy kirjanpitoon.

OmaVero-automatiikka

Automatiikka hoitaa alv:n, ennakonpidätysten ja sairausvakuutusmaksujen (ent. sotu) viranomaisilmoituksen ja maksatuksen eräpäivinä.

Ay-jäsenmaksut ja toistuvat maksut

Automatiikka hoitaa ay-jäsenmaksujen maksatuksen. Vastuuhenkilölle jää vain tarkastus ja hyväksyminen maksuun. Myös vuokrat, ennakkoverot ja muut toistuvat maksut voidaan maksaa automatisoidusti.

Valuuttakurssit

Adminetissä on valuuttakurssien automaattinen noutopalvelu ja valuuttakurssimuutokset hoituvat automatiikalla.

Rahoitusennuste

Rahoitusennusteelta näette reaaliajassa kaikki lähtevät ja saapuvat suoritukset. Siihen voit sisällyttää myös ostotilauksiin ja alihankinnan maksuerätaulukoihin sitoutuneet kustannukset.


Tarvitsetko apua tai lisätietoa?

Täytä oheinen lomake, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian. Voit myös olla meihin suoraan yhteydessä puhelimitse tai sähköpostilla.

Lisää ominaisuuksia

Laskutus

Adminet koostaa laskutustietoja puolestasi sitä mukaa, kun kirjauksia tehdään ja laskuja saapuu. Ostot ohjautuvat oikealle kohteelle tai tilaajalle ja ovat helposti edelleenlaskutettavissa, ilman yhdenkään ostolaskun läpikäyntiä.

Tutustu ominaisuuteen

Tilinpäätös

Adminet tuo helpotusta tilinpäätöksen laatimiseen, sillä tilinpäätöksen koostaminen liitetietoineen tapahtuu automatiikkaa hyödyntäen.

Tutustu ominaisuuteen

Kirjanpito ja palkkahallinto

Adminet koostaa kirjanpitotietoa sekä palkka-aineistoa sitä mukaa, kun yrityksessäsi hoidetaan päivittäisiä töitä. Kun kirjanpito on kiinteä osa toiminnanohjausjärjestelmää, saat kirjanpidosta aina ajantasaista ja luotettavaa tietoa.

Tutustu ominaisuuteen

Kameratoiminnot

Nappaat omalla kännykälläsi helposti kuvat esimerkiksi käteisostokuiteista, jolloin tiedot siirtyvät välittömästi oikean työn alle, eikä sinun tarvitse huolehtia kuittien toimittamisesta toimistoon.

Tutustu ominaisuuteen

Ostolasku

Ostolaskujen käsittely ja hallinta on pitkälle automatisoitu, jolloin käsittelyprosessista saadaan poistettua useita työvaiheita. Kaikki laskut saapuvat Adminettiin, joten käyttäjän tehtäväksi jää vain laskujen tarkistus ja maksuun hyväksyminen.

Tutustu ominaisuuteen