Asiakkuudenhallinta (CRM)

Ylläpidä asiakastietoa yhdessä järjestelmässä – teet parempaa asiakaspalvelua sekä tehokkaampaa myyntiä ja markkinointia.

Ota aktiivinen ote myyntiin, markkinointiin ja asiakaspalveluun – saavutat enemmän ostavia asiakkaita ja luot kannattavampia asiakkuuksia.

Adminetin asiakkuudenhallinta on helppokäyttöinen työkalu asiakastietojen hallintaan ja toimenpiteiden suunnitteluun.

Asiakkuudenhallinnassa kaikki asiakastiedot ovat yhdessä järjestelmässä.

Ota aktiivinen ote myyntiin, markkinointiin ja asiakaspalveluun

Adminetin asiakkuudenhallinta on helppokäyttöinen työkalu asiakastietojen hallintaan ja toimenpiteiden suunnitteluun. Asiakkuudenhallinnassa kaikki asiakastiedot ovat yhdessä järjestelmässä.

Voit aikatauluttaa esimerkiksi ostotapahtuman yhteydessä jälkimarkkinoinnin toimenpiteet, kuten tyytyväisyyskyselyn, lisäpalveluiden ja huoltotoimenpiteiden myynnin sekä muut palvelut. Toimenpiteillä varmistat asiakkaan tyytyväisyyden ja pysymisen aktiivisesti ostavana asiakkaana.

Yhteisillä työkaluilla tietojen välittyminen ja yhteistyön onnistuminen henkilöiden, osastojen ja toimipisteiden välillä varmistuu. Reaaliaikainen tiedon saatavuus tehostaa asiakaspalvelua ja myyntiä.

Adminetin asiakkuudenhallintaan sisältyy

  • Asiakasrekisteri
  • Kontaktirekisteri
  • Myynnin aktiviteettiseuranta
  • Myynnin tavoiteseuranta
  • Tarjousseuranta
  • Joukkoviestintä (sähköpostit)
  • Postituslistat ja tarratulosteet
  • Tietojen sisäänluku ulkopuolisista rekistereistä

Adminetin asiakkuudenhallinnan käyttötapoja

Markkinointiin

Määrittele vapaasti millaista tietoa haluat kerätä, kuinka luokittelet tiedot ja minkä tyyppisiä tapahtumia seuraat.

Segmentointi- ja luokittelutietojen avulla kohdistat markkinointitoimenpiteet oikeille kohderyhmille ja seuraat toimenpiteiden vaikutusta.

Myyntiin

Määrittele myyntialueet ja vastuuhenkilöt, suunnittele toimenpiteet ja seuraa tapahtumia.

Myyjä saa käyttöönsä työnsä kannalta oleellisen taustatiedon sekä työkalut tehtävien suunnitteluun ja aikataulutukseen. Suunnitellut soitot ja tapaamiset näkyvät myös myyjän kalenterista.

Myynnin johdon on helppo seurata tapahtumia ja ohjata toimintaa. Työkalusta pystyy lukemaan myyjien tallentamia dokumentteja, tarjouksia ja muita kommentteja.

Asiakaspalveluun

Asiakkuudenhallinta antaa hyvän perustan asiakassuhteiden suunnittelulle ja hoitamiselle sekä varmistaa laadukkaan asiakaspalvelun.

Yhteisellä työkalulla tietojen välittyminen ja yhteistyön onnistuminen eri osastojen välillä varmistuu. Esimerkiksi myymälässä nähdään asennuspuolen toimittamat palvelut ja toisin päin. Tieto säilyy yrityksessä riippumatta henkilöstössä tapahtuvista muutoksista tai poissaoloista.


Tarvitsetko apua tai lisätietoa?

Täytä oheinen lomake, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian. Voit myös olla meihin suoraan yhteydessä puhelimitse tai sähköpostilla.

Lisää ominaisuuksia

Dokumenttien hallinta

Säilytä sähköiset dokumentit ja kuvat oikeassa asiayhteydessä, missä ne pysyvät varmassa tallessa ja löytyvät helposti.

Tutustu ominaisuuteen

PDF-Lomakkeet

Adminetin pdf-lomakkeiden avulla vähennät papereiden määrää yrityksessäsi, sillä sovellus mahdollistaa erilaisten lomakkeiden hallinnan sähköisesti.

Tutustu ominaisuuteen

Kieliversiot

Adminet toimii myös ruotsiksi ja englanniksi.

Tutustu ominaisuuteen

Kameratoiminnot

Dokumentointi on helppoa ja nopeaa, kun omalla mobiililaitteelta saa liitettyä kaikki tarvittavat tiedostot suoraan oikeaan paikkaan.

Tutustu ominaisuuteen