Dokumenttien hallinta

Säilytä sähköiset dokumentit ja kuvat oikeassa asiayhteydessä, missä ne pysyvät varmassa tallessa ja löytyvät helposti.

Yrityksesi dokumentit ovat aina oikeassa asiayhteydessä: asiakkaan, projektin, työvaiheen, toimittajan tai työntekijän tiedoissa.

Kaikki dokumentit löytyvät pysyvästi sieltä, mistä pitääkin.

Tarvittaessa pääset nopeasti käsiksi vanhoihinkin tietoihin.

Pääset käyttämään myös Kotopron edistyksellisiä dokumentointiratkaisuja suoraan Adminetistä.

Dokumenttien hallinnan sähköinen ja tehokas ratkaisu

Sähköinen dokumentinhallinta helpottaa tiedon tallentamista ja löytämistä. Adminet-toiminnanohjausjärjestelmässä yrityksesi dokumentit ovat aina oikeassa asiayhteydessä: asiakkaan, projektin, työvaiheen, toimittajan tai työntekijän tiedoissa. Kaikki dokumentit löytyvät pysyvästi sieltä, mistä pitääkin.

Paperisia dokumentteja ei tarvitse enää yrittää etsiä tai pyytää tilitoimistosta, autosta, mapeista tai projektipäällikön tietokoneelta.

Voit tarkastella, muokata ja tallentaa dokumentteja yhden järjestelmän sisällä, ja muuttaa myös vanhat paperiarkistot sähköiseen muotoon skannaamalla tärkeät asiakirjat Adminettiin.

Tehosta työmaiden hallintaa ja seurantaa entisestään käyttämällä konserniimme kuuluvan Kotopron edistyksellisiä dokumentointiratkaisuja suoraan Adminet -toiminnanohjausjärjestelmästä. Tutustu ohjelmistojemme väliseen integraatioon täältä.

Dokumentinhallinnan hyödyt Adminetissä

  • Tiedostoihin pääsee käsiksi mistä vain – niin koneella, tabletilla kuin puhelimellakin.
  • Pystyt tarkastelemaan, muokkaamaan ja tallentamaan dokumentit yhden järjestelmän kautta.
  • Dokumentit ovat kaikkien asianosaisten saatavilla silloin kun niitä tarvitaan.
  • Tiedostot löytyvät helposti sähköisistä arkistoista.
  • Manuaalisia työvaiheita jää pois ja työnteon painopiste siirtyy rutiinien hallinnasta varsinaisiin toimintoihin: asennus- ja rakennustöihin, tuotantoon, projektinhallintaan, myyntiin, asiakaspalveluun ja kehitysprojekteihin.
  • Sähköinen tiedonhallinta helpottaa seurantaa ja ennakointia, mm. myyntiä, projektinhallintaa, laskutusta sekä sisäistä laskentaa voidaan seurata Adminetissä reaaliaikaisesti.
  • Adminetin mobiiliversion kamerasovelluksella liität esim. työmaakuvat ja kuitit helposti oikeaan paikkaan.
  • Kotopron dokumentointi onnistuu suoraan Adminetistä, jolloin dokumentit ovat siistissä järjestyksessä oikean työn yhteydessä ja dokumentointi kentällä on helppoa ja tehokasta.
Mobiili Adminet

Kuitit ja kuvat oikeaan paikkaan

Adminetin mobiilin kameratoiminnoilla saat otettua näppärästi puhelimella tai tabletilla kuvat esimerkiksi kuiteista ja työmaiden havainnoista. Kuvat saa liitettyä helposti esimerkiksi matkalaskulle tai työmaapäiväkirjaan.


Tarvitsetko apua tai lisätietoa?

Täytä oheinen lomake, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian. Voit myös olla meihin suoraan yhteydessä puhelimitse tai sähköpostilla.

Lisää ominaisuuksia

PDF-Lomakkeet

Adminetin pdf-lomakkeiden avulla vähennät papereiden määrää yrityksessäsi, sillä sovellus mahdollistaa erilaisten lomakkeiden hallinnan sähköisesti.

Tutustu ominaisuuteen

Asiakkuudenhallinta (CRM)

Ylläpidä asiakastietoa yhdessä järjestelmässä – teet parempaa asiakaspalvelua sekä tehokkaampaa myyntiä ja markkinointia.

Tutustu ominaisuuteen

Kieliversiot

Adminet toimii myös ruotsiksi ja englanniksi.

Tutustu ominaisuuteen

Kameratoiminnot

Dokumentointi on helppoa ja nopeaa, kun omalla mobiililaitteelta saa liitettyä kaikki tarvittavat tiedostot suoraan oikeaan paikkaan.

Tutustu ominaisuuteen