Kieliversiot

Adminet toimii myös ruotsiksi ja englanniksi.

Kaikkien työntekijöidesi ei tarvitse osata suomea, vaan töihin liittyvät kirjaukset on helppo tehdä myös muilla kielillä.

Helpottaa monikansallisten yritysten tiedonjakoa.

Esimerkkejä kieliversioiden käytöstä

Kielen vaihtaminen

Oletuksena Adminetissä käyttäjien kielenä on suomi, mutta se on vaihdettavissa asetuksista. Asetus määrää ohjelmiston näkymien, kuten valikoiden ja otsikoiden kielen.

Laskutus

Suomenkielisen laskulomakkeen lisäksi käytettävissäsi on englannin- ja ruotsinkieliset versiot. Oletuskieli tulee työn laskutustietoihin toimittajan tietojen perusteella.

Johdon raportointi

Taloustulosteiden kieliversiot -sovelluksella saat tuloslaskelmasta ja taseesta myös englanninkieliset tulosteet.

Tavaramyynti

Voit laskuttaa tavaramyyntiä EU- ja EU:n ulkopuolisilta asiakkailta. Laskutusasiakkaan kieltä vaihtamalla laskumerkinnät tulevat joko suomeksi, ruotsiksi tai englanniksi.

Tilapäivitykset

Voit lähettää töiden yhteyshenkilöille tai tilaajille automaattisesi ilmoituksia silloin, kun työn tila muuttuu. Valittu kieli määräytyy työn kieliasetuksen mukaan, kun kieli on kerran valittu työlle.


Tarvitsetko apua tai lisätietoa?

Täytä oheinen lomake, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian. Voit myös olla meihin suoraan yhteydessä puhelimitse tai sähköpostilla.

Lisää ominaisuuksia

Dokumenttien hallinta

Säilytä sähköiset dokumentit ja kuvat oikeassa asiayhteydessä, missä ne pysyvät varmassa tallessa ja löytyvät helposti.

Tutustu ominaisuuteen

PDF-Lomakkeet

Adminetin pdf-lomakkeiden avulla vähennät papereiden määrää yrityksessäsi, sillä sovellus mahdollistaa erilaisten lomakkeiden hallinnan sähköisesti.

Tutustu ominaisuuteen

Asiakkuudenhallinta (CRM)

Ylläpidä asiakastietoa yhdessä järjestelmässä – teet parempaa asiakaspalvelua sekä tehokkaampaa myyntiä ja markkinointia.

Tutustu ominaisuuteen

Kameratoiminnot

Dokumentointi on helppoa ja nopeaa, kun omalla mobiililaitteelta saa liitettyä kaikki tarvittavat tiedostot suoraan oikeaan paikkaan.

Tutustu ominaisuuteen