Gantt- ja kuormitusnäkymät

Kuvaajia hyödyntämällä pystyt helposti näkemään tuotannon kapasiteetin ja kuormitusasteen.

Gantt– ja kuormitusastekuvaajien avulla tarkastelet työjonojen kuormaa ja päiväkohtaista kuormitusastetta.

Voit hyödyntää tietoa mm. arvioidessasi tuotannon vapaata kapasiteettia.

Gantt-kaavioilla hahmotat yhdellä silmäyksellä tuotannon kokonaistilanteen.

Gantt– ja kuormitusaste-kentistä valittavissa olevien kuvaajien avulla tarkastelet työjonojen kuormaa ja päiväkohtaista kuormitusastetta. Voit hyödyntää tietoa mm. arvioidessasi tuotannon vapaata kapasiteettia.

Gantt-kaavioilla hahmotat yhdellä silmäyksellä tuotannon kokonaistilanteen. Kaavio piirtää Adminetistä tutut työjonot vaakajanoina kalenterinäkymään ja näet helposti, mistä lähtien milläkin koneella/resurssilla on tilaa. Kuormitusnäkymä kertoo, mikä on koneen kuormitus tietyllä aikavälillä.

Halutun kuormitustyhmän, yksittäisen työjonon tai kaikkien ryhmien työvaiheiden kestot piirrettynä vaakajanoina kalenterinäkymään.

Laskenta perustuu siihen, että kuormitettu työ jyvitetään vaiheen laskennallisesta toimitusajasta taaksepäin. Jos työvaihetta ei ”mahdu” kuormittamaan taaksepäin johtuen muista resurssille kuormitetuista töistä, piirtää järjestelmä työvaiheen toimituspäivälle resurssin kapasiteetin ylittävän pylvään. Mikäli valitun aikavälin kokonaiskuormitus on kapasiteettia pienempi, voi joillekin päiville osuvia ylikuormituspiikkejä tasata siirtelemällä työvaiheita työjonoissa joko muuttamalla työjonojen kapasiteettia tai jos mahdollista, muuttamalla työvaiheiden toimituspäiviä.

Halutun työjonon tai työjonojen kuormitus peilattuna annettuun kapasiteettiin.


Tarvitsetko apua tai lisätietoa?

Täytä oheinen lomake, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian. Voit myös olla meihin suoraan yhteydessä puhelimitse tai sähköpostilla.

Lisää ominaisuuksia

Työjonojen hallinta ja hienokuormitus

Työnjohto pääsee optimoimaan eri työryhmien työjonot sekä työvaiheiden järjestyksen helposti ns. Drag & Drop -menetelmällä.

Tutustu ominaisuuteen

Myyntitilaus ja karkeakuormitus

Adminetin myyntitilaukset ovat myynnin työkalu, jolla tehdään asiakkaille tarviketarjoukset ja muutetaan ne tilauksiksi.

Tutustu ominaisuuteen

Tarjouslaskenta/
tuotekonfiguraattori

Yrityksillä on erilaisia tapoja laskea tarjouksia ja siksi olemmekin kehittäneet Adminettiin vaihtoehtoja tarjouslaskentaan riippuen asiakkaan tarpeista ja toiminnan luonteesta.

Tutustu ominaisuuteen

Myyntitarjoukset

Adminetin myyntitarjouksilla tarjoat laajoja tarjouksia suppeammat tuotteistetut palvelut helposti ja nopeasti mistä tahansa. Teet tarjoukset näppärästi rajatuista toimituskokonaisuuksista, kuten vaikkapa laitekokonaisuuksista.

Tutustu ominaisuuteen

Työajan ja työvaiheaikojen seuranta

Työajan ja työvaiheaikojen seurannalla kirjaat palkanlaskennalliset tunnit ja työvaiheiden kestot. Tiedot menevät suoraan jälkilaskentaan ja tuntikortille.

Tutustu ominaisuuteen

Kannattavuuslaskenta

Kannattavuuslaskennan avulla pääset porautumaan toteutuneisiin kuluihin ja näet tarkalleen, mistä kustannukset ovat syntyneet.

Tutustu ominaisuuteen